Adana'da Eşini Darbettiği İddia Edilen Sanık Hakkında Dava Açıldı - Son Dakika
Güncel

Adana'da Eşini Darbettiği İddia Edilen Sanık Hakkında Dava Açıldı

Adana\'da Eşini Darbettiği İddia Edilen Sanık Hakkında Dava Açıldı

Adana'nın Seyhan ilçesindeki bir diş kliniğinde eşini darbettiği iddia edilen sanık hakkında 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. İddianamede, olayın iş yerinde gerçekleştiği ve sanığın müştekinin parmağındaki yüzükleri vermesini istediği, ancak müştekinin direnmesi üzerine sanığın sopayla darbettiği ve zorla senet imzalatmaya çalıştığı belirtildi. Tutuksuz sanığın yargılanmasına yakın zamanda başlanacak.

19.03.2024 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın merkez Seyhan ilçesindeki iş yerinde tartıştığı eşini darbettiği öne sürülen sanık hakkında 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Pınar Mahallesi'ndeki bir diş kliğinde H.Y'nin 4 Aralık 2023'te darbedildiği iddiasıyla tutuksuz kocası O.Y. hakkında savcılıkça yürütülen soruşturma tamamlandı.

Sanık O.Y. için "gece vakti iş yerinde silahla yağma" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası talebiyle hazırlanan iddianame, Adana 8. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.

İddianamede, H.Y. ve eşi O.Y'nin olay günü otomobille sanığa ait iş yerine gittikleri sırada araç içinde tartıştıkları anlatıldı.

Tarafların akşam vakti diş kliniğinin terasında tartışmaya devam ettikleri, sanığın müştekinin parmağındaki yüzükleri vermesini istediği, müştekinin bu durumu kabul etmemesi ve direnmesi üzerine H.Y'yi sopayla darbettiği ve zorla senet imzalatmaya çalıştığı belirtilen iddianamede, O.Y'nin "gece vakti iş yerinde silahla yağma" suçundan 15 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.

Suçlamaları kabul etmeyen tutuksuz sanık O.Y'nin yargılanmasına gelecek günlerde başlanacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adana'da Eşini Darbettiği İddia Edilen Sanık Hakkında Dava Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement