Gittiği acilde doktoru yumrukladı! İşte bahanesi - Son Dakika
Güncel

Gittiği acilde doktoru yumrukladı! İşte bahanesi

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde bulunan Seyhan Devlet Hastanesi acil servisinde görevli bir doktor, hastaneye gelen bir hasta tarafından darbedildi. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen olayda, hasta ile doktor arasında çıkan tartışma sonucunda hasta doktora yumruk attı. Olaya müdahale eden hastane polisi, şüpheliyi gözaltına aldı. Şüpheli, tedavi için başka bir hastaneye sevk edildi. Doktorun darbedilmesi anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

16.02.2024 14:27  Güncelleme: 14:45

Adana'nın Seyhan ilçesindeki devlet hastanesi acil servisine giden bir şahıs, kendisiyle ilgilenilmediğini öne sürerek doktora yumruk attı. Olay sonrası gözaltına alınan şüpheli psikolojik tedavi için hastaneye sevk edildi.

HASTANE POLİSİ AYIRDI

Seyhan Devlet Hastanesi acil servisine dün gelen Bekir G. (50), kendisiyle ilgilenmediğini ileri sürdüğü doktor H.D. (30) ile tartıştı. Tartışma sürerken Bekir G, doktor H.D'ye yumruk attı. Olaya, hastane polisi müdahale etti.

Polis merkezine götürülen şüpheli, tedavisi için Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesine sevk edildi.

Bekir G'nin tedavisi gözetim altında sürüyor.

Gittiği acilde doktoru yumrukladı! İşte bahanesi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gittiği acilde doktoru yumrukladı! İşte bahanesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Selim Kayisi: Sağlık görevlilerini darp edenlerin 1 sene boyunca SGK dan yararlandırmayın bakın bu işlem çözülüyor mu? Hastane bakmasın özel hastaneye gitse bile indirimli ilaç verilmesin. 5 4 Yanıtla
    hasan celik: Şunu çözüm diye meclise sunsan insan hakları bilmem ne diye homurdanırlar. Sağlıkçıya, devletin görevli memuruna şiddet uygulayan, tacizde bulunan insan mıdır diye sorulması lazım önce. 3 0 Hüseyin Tuna: Bence çok haklısın, 1.5 ay önce iş kazası geçirdim ayağım kırıldı acilde alçı falan derken ertesi gün ortopedi alçıyı söktü tekrar film istedi film çektirip geldim hoca olmamış dedi tekrar git gittim filmi çeken hanımefendiye anlattım bağırıyor çağırıyor tamam sakin dedim çekmedi doktora söyledim doktor kalktı gitti ortalama yarım saat gelmedi diğer hastalar hizmetten mahrum kaldı yarım saat sonra geldi halletti demem oki o hanımefendiye uysak aynısı bizimde başımıza gelecekti 1 0

Advertisement