Adana'da Otizm Farkındalık Günü etkinlikleri düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Adana'da Otizm Farkındalık Günü etkinlikleri düzenlendi

Adana\'da Otizm Farkındalık Günü etkinlikleri düzenlendi

Adana'da Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla yapılan etkinliklerde, polisler otizmli çocukları ziyaret ederek oyuncak dağıttı ve ekip aracına bindirdi. Etkinliğe Emniyet Müdürü, Milli Eğitim Müdürü ve otizmli çocukların aileleri de katıldı. Ayrıca, özel eğitim öğretmenleri iş yerlerini ziyaret ederek otizm farkındalığı için kitap ayracı hediye etti.

02.04.2024 17:26  Güncelleme: 17:28

Adana'da Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla etkinlikler yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, etkinlikler kapsamında Yüreğir Özel Eğitim Uygulama Okulu'nu ziyaret etti.

Polisler, oyuncak dağıttıkları otizmli çocukları ekip aracına bindirdi.

Etkinliğe, Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke ve otizmli çocukların aileleri katıldı.

Öğretmenler iş yerlerini gezdi

Merkez Sarıçam ilçesi özel eğitim anaokulunda görevli 3 öğretmen de etkinlikler kapsamında iş yerlerini ziyaret ederek okulda yaptıkları ve üzerinde "Otizme kırmızı ışık yak" yazan kitap ayracı hediye etti.

Okul Müdürü İbrahim Dağlı, farkındalık oluşturmak için emek harcayan öğretmenlere teşekkür ederek, "Otizm bir hastalık değil, farklılıktır. Bu yüzden tüm toplumun bu konuda bilinçlendirilmesi gerekiyor. Biz öğretmen arkadaşlarımızla üzerimize düşen görevi yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adana'da Otizm Farkındalık Günü etkinlikleri düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement