Adana'da Termometreler 54 Dereceyi Gösterince Çocuk ve Gençler Yine Ölümü Hiçe Sayarak Yüzdü - Son Dakika
Güncel

Adana'da Termometreler 54 Dereceyi Gösterince Çocuk ve Gençler Yine Ölümü Hiçe Sayarak Yüzdü

Adana'da termometrelerin 54 dereceyi göstermesi üzerine çocuk ve gençler, sulama kanallarında yüzmeye devam etti. Meteoroloji'nin uyarılarına rağmen geçen yıl 30 kişinin hayatını kaybettiği sulama kanallarında, yüksek sıcaklığa rağmen yüzme yapan gençler tehlikeyi göz ardı etti.

13.08.2023 15:57  Güncelleme: 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ADANA'da termometreler 54 dereceyi gösterince çocuk ve gençler, sulama kanallarında yine ölümü hiçe sayarak yüzdü.

Meteoroloji'nin Basra sıcaklarının etkisini göstereceği yönünde uyarıda bulunduğu Adana'da, termometreler güneş altında 54 derece oldu. Yüksek nem ile hissedilen sıcaklık artınca, işlek cadde ve sokaklardaki kalabalık da azaldı. Her yıl onlarca çocuk ve gencin boğulduğu sulama kanallarındaki yoğunluk ise azalmadı. Tüm uyarılara rağmen geçen yıl 30 kişinin hayatını kaybettiği sulama kanallarında, çocuk ve gençler yine ölümü hiçe sayarak yüzdü. Yüreğir ilçesi Ege Bagatur Bulvarı'ndaki sulama kanalında arkadaşları ile yüzen Alper Duran (13), yüzme bilen için sulama kanalının tehlikeli olmadığını söyleyip, Hava çok sıcak, yüzmek için kanala geliyoruz. Su bile ılık diye konuştu. Öte yandan bir çocuğun, sulama kanalında köpeği ile yüzdüğü görüldü. (DHA)

Adana\'da Termometreler 54 Dereceyi Gösterince Çocuk ve Gençler Yine Ölümü Hiçe Sayarak Yüzdü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana'da Termometreler 54 Dereceyi Gösterince Çocuk ve Gençler Yine Ölümü Hiçe Sayarak Yüzdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement