Adana - Mahmut Aras'ın Öldüğü Uyuşturucu Çatışmasına 9 Gözaltı Daha - Son Dakika
Güncel

Adana - Mahmut Aras'ın Öldüğü Uyuşturucu Çatışmasına 9 Gözaltı Daha

Adana - Mahmut Aras\'ın Öldüğü Uyuşturucu Çatışmasına 9 Gözaltı Daha

Mahmut Aras'ın öldüğü uyuşturucu çatışmasına 9 gözaltı daha Adana'da uyuşturucu satıcılarının silahlı çatışmasında arada kalınca başından vurulan 16 yaşındaki Mahmut Aras'ın ölümüyle ilgili 9 kişi gözaltına alındı.

26.10.2015 20:03

Mahmut Aras'ın öldüğü uyuşturucu çatışmasına 9 gözaltı daha

Adana'da uyuşturucu satıcılarının silahlı çatışmasında arada kalınca başından vurulan 16 yaşındaki Mahmut Aras'ın ölümüyle ilgili 9 kişi gözaltına alındı. Aras'ın ölümüyle ilgili 7 kişi tutuklanmıştı.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Dağlıoğlu Mahallesi'nde 13 Ekim'de Turan Doğan'ın ele başılığını yaptığı torbacı grubu ile Özkan Kardaş'ın elebaşı olduğu uyuşturucu şebekesi arasında silahlı çatışma çıktı. Bölge paylaşımı nedeniyle çıktığı iddia edilen ve pompalı tüfek ve tabancaların kullanıldığı çatışmada torbacılardan 3'ü yaralandı. O sırada perdeci babasının işyerinden çıkıp evine giden Mahmut Aras da bir torbacının tüfeğinden çıkan saçmaların başına isabet etmesi sonucu ağır yaralandı. Adana Devlet Hastanesi Beyin Cerrahi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi altına alınan Aras, 19 Ekim'de hayatını kaybetti. Olayla ilgili yapılan operasyonda çatışmaya karışan 12 kişi gözaltına alındı. Çete lideri Turan Doğan ile birlikte Erhan Doğan, Eyyüp Esen, Abdulnasır Altunç, M. Sultan Akyüz, Yalçın Odunkesen ile Cafer Bahadır tutuklandı, Çocuk Şube Müdürlüğü'nce adliyeye çıkartılan İ.D., B.D., Ş.D. Y.A. ile A.E. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

9 KİŞİ DAHA YAKALANDI

Aras'ın ölümüyle ilgili soruşturmayı sürdüren polis, Özgür Kardaş'ın liderliğini yaptığı şebekeye yönelik operasyon düzenledi. Eş zamanlı olarak yapılan baskında, çok sayıda pompalı olarak adlandırılan av tüfeği, bıçak ve 3 kilo esrar ele geçiren polis, Şiar Öz (20), Azad Ağırman (25), Alaaddin Akman (22), Umut Öz (20), Yusuf Öz (27), Turan Öz (26), Mehmet Öz (34), Cüneyt Öz (25) ve Mehmet Nur Öz'ü (27) gözaltına aldı. Şair Öz ifadesinin ardından serbest bırakılırken 8 şüpheli geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Polis, Mahmut Aras'ın ölümüne neden olan tüfeği kimin ateşlediğini saptamak için çalışmasını sürdürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana - Mahmut Aras'ın Öldüğü Uyuşturucu Çatışmasına 9 Gözaltı Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement