Adana Saimbeyli'de 4 büyüklüğünde deprem - Son Dakika
Güncel

Adana Saimbeyli'de 4 büyüklüğünde deprem

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde saat 13.10'da 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD, sarsıntının derinliğini 7.02 kilometre olarak ölçerken bölgeden herhangi bir olumsuz gelişme aktarılmadı.

25.03.2024 13:15  Güncelleme: 13:25

AFAD, Adana'nın Saimbeyli ilçesinde 4 büyüklüğünde bir deprem kaydedildiğini duyurdu. Saat 13.10'da yaşanan sarsıntının derinliği 7.02 kilometre olarak ölçüldü.

OLUMSUZ BİR DURUM BİLDİRİLMEDİ

Çevre illerde de hissedilen ve kısa süreli paniğe sebep olan sarsıntıyla ilgili yetkili makamlardan herhangi bir olumsuz bilgi verilmedi. Deprem sonrası Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı.

Karalar, açıklamasında "Saimbeyli ilçemizde meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." ifadelerini kullandı.

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Adana Saimbeyli\'de 4 büyüklüğünde deprem

Son Dakika Güncel Adana Saimbeyli'de 4 büyüklüğünde deprem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ayfer Karakaya: Bu deprem adana da at ve eşekleri kesip insanlara yedirenlerin evinde olsa ya pislikler müslümana yakışırmı şu mübarek günde para için cehennemden yer ayırtıyosunuz iyi insanlara sözüm yok Allah onları depremden doğal afetlerden muhafaza eylesin inşaallah 4 1 Yanıtla
  • HÜSEYİN DALCI: Geçmiş olsun hemşehrilerim, Allahım beterinden korusun. 0 0 Yanıtla

Advertisement