Ağlasun'da Cinnet Kurbanı 2 Kardeş, Gözyaşlarıyla Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Ağlasun'da Cinnet Kurbanı 2 Kardeş, Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Ağlasun\'da Cinnet Kurbanı 2 Kardeş, Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Burdur'un Ağlasun İlçesi'nde dün cinnet getiren Hasan Küçük'ün pompalı tüfekle vurup öldürdüğü boşandığı eşi 24 yaşındaki Gamze Kaya ile baldızı 42 yaşındaki Dudu İrez'in cenazeleri, gözyaşları arasında toprağa verildi.

11.09.2013 17:24

Burdur'un Ağlasun İlçesi'nde dün cinnet getiren Hasan Küçük'ün pompalı tüfekle vurup öldürdüğü boşandığı eşi 24 yaşındaki Gamze Kaya ile baldızı 42 yaşındaki Dudu İrez'in cenazeleri, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Burdur'a bağlı Kökez Köyü'nde oturan 37 yaşındaki Hasan Küçük, geçen yıl eşi Gamze'den boşandı. Mahkeme, çiftin çocuklarından 2 yaşındaki G.K.'nın velayetini anne Gamze Kaya'ya, 5 yaşındaki S.K.'nın velayetini ise Hasan Küçük'e verdi. Gamze Kaya, 1 yıl önce de Osman Kaya ile evlendi.

Hasan Küçük, dün öğle saatlerinde yanında bedensel engelli babası Mustafa Küçük'le birlikte, kızı S.K.yı annesine götürmek için Ağlasun İlçesi İnsuyu Kavşağı'na gitti. Çiftin arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Cinnet getiren Hasan Küçük, aracındaki pompalı tüfekle eski eşi Gamze Kaya ve kendisine engel olmak isteyen baldızı Dudu İrez'e ateş açtı. Ardından babası Mustafa Küçük'ü de vuran Hasan Küçük, olay yerinden geçen veteriner Gökhan Tanrıöver'in de yaralanmasına neden oldu. Olayın ardından Kökez Muhtarı'nı arayan Hasan Küçük, "Ben bittim ağam" dedikten sonra kalbinin yakın bölgesine ateş ederek intihar girişiminde bulundu.

Burdur Cumhuriyet Savcılığı tarafından otopsi işlemi yapılan Gamze Kaya ve ablası Dudu İrez'in cenazeleri, bugün Ağlasun'daki evlerine getirildi. Cenazeler, Merkez Kemalettin Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından, Sakarca Mahallesi mezarlığına götürülerek toprağa verildi. Cenazeye Ağlasun Belediye Başkanı MHP'li Aydın Kaplan ile esnaf, aile yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gamze Kaya'nın 2, Dudu İrez'in de 3 çocuk annesi olduğu belirtildi.

Hastanede tedavisi süren öldürdüğü babası Mustafa Küçük'ün cenazesi ise Burdur merkeze bağlı Kökez Köyü'nde öğlende kılınan cenaze namazından sonra köy mezarlığında toprağa verildi. - Burdur

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ağlasun'da Cinnet Kurbanı 2 Kardeş, Gözyaşlarıyla Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement