AK Parti'li Kuşan Okulları Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

AK Parti'li Kuşan Okulları Ziyaret Etti

AK Parti\'li Kuşan Okulları Ziyaret Etti

Ak Parti'nin Van Merkez İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, bazı okulları ziyaret ederek öğretmenlere hediye verdi.

26.11.2013 09:23  Güncelleme: 09:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'da seçim çalışmalarında en aktif isimlerden biri olan Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, ildeki bazı okulları ziyaret etti. Merkeze bağlı Karpuzalan Köyü'nde öğretmenler günü dolayısıyla öğretmenlere hediye takdiminde bulunan Kuşan, "Buradaki çocuklar bu öğretmenlerimiz sayesinde eğitim ve öğretimin nimetlerinden faydalanıyor. Bizler de siyasetçiler olarak öğretmenlerimizin yanında olduğumuzu hissettirmek istedik. Bu kapsamda okulları ziyaret ederek öğretmenlerimizle bir araya geldik" dedi.

"ÖĞRETMENLERE EN BÜYÜK DESTEĞİ AK PARTİ VERDİ"
Geçmiş yıllarda öğretmenlerin simit yiyerek hayatını idame ettirdiğini, Ak Parti döneminde ise çok daha iyi bir hayat sürdüğünü anlatan Kuşan, "Hükümetimiz başa geldiğinden bu yana her meslek grubundan memurun maaşını iyileştirdi. Bu mesleklerden biri de öğretmenliktir. Gerek sabit maaş, gerekse mesailer ve ikramiyelerle öğretmenlik mesleğini en iyi mesleklerden biri durumuna getirdi. Bir dönemler çocuklara 'ne olmak istiyorsun?' diye sorulduğunda genelde onlar doktor olmak istediklerini ifade ederlerdi. Ancak son yıllarda bu yanıtlar arasında öğretmenlik mesleğinin de olduğunu görüyoruz. Çünkü veliler de çocuklarına okumalarını ve öğretmen olmalarını salık veriyor. Öğretmenlik önümüzdeki süreçte en iyi mesleklerden biri durumuna gelecektir. Bizler de bugün okulları ziyaret ettik ve öğretmenler günü vesilesiyle kendilerini unutmadığımızı hatırlatmak istedik. Ben bir kez daha hepsinin gününü kutluyorum. Ancak şunu da hatırlatmak istiyorum: Öğretmenlerimiz sadece bir gün değil, her gün hatırlanmalı" diye konuştu.
30 Mart 2014'te yapılacak yerel seçimlere de en iyi şekilde hazırlandıklarını anlatan Kuşan, "Seçim tarihi yaklaştıkça bizim şevkimiz de artıyor. Her gün kendi bölgemizde dolaşarak, insanlarımıza Ak Parti Hükümeti'nin Van ve ülke genelinde yaptığı çalışmaları anlatıyoruz. Seçimlerin hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Bişar Ulutaş/VAN

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel AK Parti'li Kuşan Okulları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement