Ak Parti Teşkilatı'ndan Tarım İl Müdürlüğüne Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Ak Parti Teşkilatı'ndan Tarım İl Müdürlüğüne Ziyaret

Ak Parti Teşkilatı\'ndan Tarım İl Müdürlüğüne Ziyaret

Emir Hasan Arslantaş, Sait Kıraç, İsmail Kaya ve beraberindeki teşkilat üyeleri ile birlikte İbrahim Sağlam'ı makamında ziyaret ettiler.

16.10.2012 09:59

Ak Parti Osmaniye İl Başkanı Emir Hasan Arslantaş, İlçe Başkanı Sait Kıraç, Gençlik Kolları İl Başkanı İsmail Kaya ve beraberindeki teşkilat üyeleri ile birlikte Dünya Gıda günü nedeniyle Osmaniye Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü İbrahim Sağlam'ı makamında ziyaret ettiler.

Ak Parti Osmaniye İl Başkanı Emir Hasan Arslantaş, dünyada ve ülkemizde gıdanın kıt kaynaklar karşısında öneminin giderek arttığını Dünya Gıda gününde bu nedenle önemle vurgulanması ve üzerinde hassasiyetle durulması gereken bir gün olarak görüyorum.

Ülkemizde hükümetimizin gıda ve gıda üretimine önemli hassasiyet göstermesi münasebetiyle vatandaşlarımızın her türlü sorununa hükümetimiz el atmakta ve gereken çözümü üretmekte.

Afrika da ve dünyanın birçok ülkesinde insanlar gıda gereksinimleri için marketleri depoları yağmalamaktalar. Ülkemiz insanının böyle bir duruma düşmemesi için gerekli tedbirler alınmakta.

Tarımdan hayvancılığa ve sanayi alanlarında gerekli teşviklerle ülkemiz dünyada sayılı ülkeler arasında parmakla gösterilir durumda… diyerek sizlerin huzurunda Dünya Gıda Gününü kutluyorum dedi.

İl Müdürü İbrahim Sağlam ise, Ak Parti İl Başkanı Arslantaş ve beraberindeki teşkilatın ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Dünya Gıda Günü nedeniyle Cumhuriyet Meydanında birtakım etkinlikler yaparak Dünya Gıda gününü kutlayacaklarını dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ak Parti Teşkilatı'ndan Tarım İl Müdürlüğüne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement