AÜ İletişim Fakültesi Yeni Binasına Kavuşuyor - Son Dakika
Güncel

AÜ İletişim Fakültesi Yeni Binasına Kavuşuyor

AÜ İletişim Fakültesi Yeni Binasına Kavuşuyor

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin yeni binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

21.02.2014 19:03

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin yeni binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 2015 yılında taşınılması düşünülen yeni binada, 4 stüdyo, sinema ve fotoğraf stüdyoları konferans salonları ve derslikler yer alacak.

İletişim alanında birçok başarıya imza atan Akdeniz Üniversitesi(AÜ) İletişim Fakültesi'nın yapımı devam eden yeni hizmet binasında Rektör Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Arık, Dekan Yardımcısı Ahmet Ayhan, fakülte öğretim üyeleri, AÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Mustafa Ünlü ile birlikte incelemede bulundu.

İletişim Fakültesi'nin ihtiyaç duyduğu yeni hizmet binasına gelecek yıl kavuşacağını belirten AÜ. Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe, "İletişim Fakültesi üniversitemizin yüz akı fakültelerinden bir tanesi. Son 3 yılda elde ettiği başarılarla adımızı Türkiye'de her yöne duyuran ve bizim de bu başarılarla iftihar ettiğimiz bir fakültemiz. Biliyoruz ki iletişim, kamunun gözü kulağı her şeyi. Dolayısıyla AÜ İletişim Fakültesi'nin de bu başarılarla orantılı tesislere sahip olması gerekiyor. Alanında yarışabilmek, yarışta en önde olan yerini koruyabilmek için iletişim fakültemizin hem teknoloji hem de fiziki alt yapısını geliştirmemiz gerekiyordu. Bizde AÜ olarak Türkiye'deki en güzel projelerden birisi olma iddiasını taşıyabilecek bir proje hazırlattık ve fakültemizin inşaatına başladık" dedi.

Fakülte inşaatını kısa sürede bitirmek istediklerini belirten Rektör Prof. Dr. Kurtcephe, "Tüm hazırlıklarımız devam ediyor. İnanıyorum ki fakültemiz, yeni binasında başarıdan başarıya koşarak AÜ'yü Türkiye'nin medar-ı iftiharı olma rolünü fazlasıyla ifa edecektir" diye konuştu.

Çalışmalarını yeni binalarında yapmak için heyecanlandıklarını dile getiren Dekan Prof. Dr. Bilal Arık ise, "Binamızın yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Çok güzel, orijinal bir proje. Yeni binamız içerisinde iletişimle ilgili her şey olacak. 4 stüdyosu, 2 sinema salonu, fotoğraf stüdyosu, video-konferans odaları, kütüphane, konferans salonları, 6 bilgisayar laboratuarı ve dersliklerin olacağı çok güzel bir bina olacak. Burada daha çok başarılara imza atacağımıza inanıyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AÜ İletişim Fakültesi Yeni Binasına Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement