Akman: Vekillikten Başka İş Yapmadım - Son Dakika
Güncel

Akman: Vekillikten Başka İş Yapmadım

Akman: Vekillikten Başka İş Yapmadım

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman, veda niteliğinde yaptığı açıklamada, "Vekillikten başka bir iş yapmadım" dedi.

08.06.2015 11:54

AK Parti'de üç dönem vekillik yapanlardan birisi de Şanlıurfa milletvekili Yahya Akman.

AK Parti kurulduğu günden bu yana kesintisiz aday gösterilerek üç seçimde vekil seçilen Akman, dün yapılan seçimin ardından emekli olacak.

Yaptığı yazılı açıklamayla üç dönem AK Parti, bir dönem de Fazilet Partisi'ndeki vekillik sürecini anlatan Akman, " Türkiye'nin hayrına olan birçok işte müdahalem olduğu gibi, olumsuz gördüğümüz birçok konuyla ilgili mani olmaya çalıştım. Yine iktidar olduğumuz dönem boyunca temsil etmekten onur duyduğum Şanlıurfa'mızın adeta yeniden inşası anlamına gelen birçok projenin ilimize kazandırılması ve bunların takibi ile ilgili pay sahibi oldum. Urfa'mızda taşın üstüne konan her taşta payımız olduğu gibi Urfa'nın ve Urfalının aleyhine olacak her şeyin karşısında oldum. Bu zaman zarfında memleketimize kazandırdığımız büyük sulama projeleri, kanallar, otoyollar, duble yolar, hastaneler, okullar, yurtlar, köy yolarları, içme suları, tarım yatırımları, kültür ve turizm yatırımları, hasılı 25 milyar TL (katrilyon) harcanarak yapılan tüm yatırımlar. Urfa'mıza hayırlı olsun." diye kaydetti.

'KUL HAKKIYLA BU İŞTEN AYRILMIYORUM'

Mesaisinin tamamını meclisteki çalışmasına ve Urfa'ya ayırdığını kaydeden Akman, şunları kaydetti: "Bu zaman zarfında ne ben ne de yakınlarım hiçbir gayri meşru işe ve ticarete bulaşmadığımız gibi hiçbir meşru ticari faaliyette dahi bulunmadım. Rabbime şükürler olsun bu anlamda iğne ucu kadar kul hakkıyla bu işten ayrılmıyorum. Yine de insani anlamda kalbini kırdığım, benden talep ettiği bir işi yapamadığım bu anlamda bana gönül koymuş bir hemşerim varsa onlardan helallik diliyorum. Ben de bu anlamdaki insani haklarımı helal ediyorum.
Çok ağır bedeller ödeyerek ayrıldığım milletvekilliğinden rabbime şükürler olsun başı dik, anlı açık hiç bir hemşerimin başını yere eğdirecek bir yanlışlık yapmadan ayrılmanın gurur ve onurunu yaşıyorum. Rabbim bu onurlu görevi yapacak olan bütün kardeşlerime, benim gibi milletvekilliği yapmayı ve ayrılmayı nasip etsin. Kurucusu, parti tüzüğü, programı, ismi ve ambleminin belirlenmesinde katkı sahibi olduğum AK Parti'miz bizim için en değerli evladımız gibidir. Bu dönem bu kutsal çatı altında aday olmuş olan bütün kardeşlerime başarılar diliyorum. Özellikle bir proje olarak Ak Parti'nin önünü kesmek isteyenlerin muvaffak olmamasını Allah'tan diliyorum. İnşallah AK Parti'miz daha uzun yıllar bu memlekete hizmet eder. Bu anlamda bütün kardeşlerimi şu ana kadar olduğu gibi bundan sonrada, bu kutlu yolculuğa destek vermeye davet ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Akman: Vekillikten Başka İş Yapmadım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement