Alanyaspor'a Yunan Orta Saha - Son Dakika
Güncel

Alanyaspor'a Yunan Orta Saha

Alanyaspor\'a Yunan Orta Saha

Alanyaspor, Yunanistan Süper Lig takımlarından Atromitos Athen'de forma giyen ön libero 30 yaşındaki Ioannis Maniatis'i renklerine bağladı.

29.06.2017 21:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alanyaspor, Yunanistan Süper Lig takımlarından Atromitos Athen'de forma giyen ön libero 30 yaşındaki Ioannis Maniatis'i renklerine bağladı. Maniatis transferiyle birlikte Alanyaspor kadrosundaki Yunan oyuncu sayısını ikiye çıkardı.

Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde gerçekleşen imza töreninde geçen sezon ikinci yarıda Yunanistan Süper Lig takımlarından Atromitos Athen'de forma giyen ön libero Ioannis Maniatis ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, transfer çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini söyledi. Gündemlerinde olan Yunan milli futbolcu Ioannis Maniatis'i kadrolarına katmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Çavuşoğlu, "Oyuncumuz, Alanyaspor ile 2 yıllık sözleşme imzalamış bulunuyor. Her şeyden önce kendisine teşekkür ediyoruz. Milli takımdan arkadaş oldukları Tzavellas ile birlikte takımımıza orta sahada çok katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Kendisi zaten herkesin bildiği bir milli ve Şampiyonlar Ligi görmüş bir futbolcu. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Transferlerin devamı yakında gelecek" dedi.

Tecrübeli orta saha oyuncusu Ioannis Maniatis ise Alanyaspor'da olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.  Maniatis, "Burada sözleşme imzaladığım için çok mutluyum. Alanyaspor hedefleri olan bir takım. Hedeflerimiz doğrultusunda elimden geleni yaparak takıma faydalı olacağım" diye konuştu.

66 KEZ MİLLİ FORMAYI TERLETTİ

Daha önce Panionios, AO Thiva, Olimpiakos ve Standard Liege formalarını da giyen Ioannis Maniatis, 66 kez çeşitli yaş kategorilerinde milli formayı sırtına geçirdi. Tecrübeli futbolcu 47 kez de A milli oldu ve 1 gol attı. Alanyaspor geçen sezonun ikinci yarısında renklerine bağladığı defans oyuncusu Tzavellas'ın ardından Maniatis transferiyle Yunan oyuncu sayısını da ikiye çıkardı.

Görüntü Dökümü:

-------------

İmza töreninden görüntü

Hasan Çavuşoğlu konuşması

Maniatis konuşması

Detay görüntüler

(Haber-Kamera: Engin ANAK/ALANYA (Antalya) DHA)

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement