Ali Bilkay'a "Hayırlı Olsun" Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Ali Bilkay'a "Hayırlı Olsun" Ziyareti

Ali Bilkay\'a "Hayırlı Olsun" Ziyareti

Ali Bilkay, İzmir'i dünyanın en emniyetli şehri yapma hedefiyle çalıştıklarını söyledi.

23.12.2011 11:06

Ege İhracatçı Birlikleri Yönetim Kurulu Başkanları, kısa süre önce İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Ali Bilkay'a "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay, İzmir'i dünyanın en emniyetli şehri yapma hedefiyle çalıştıklarını söyledi.

Vatandaşa emniyet hizmetlerinde yardımcı olacak bir teşkilat mantalitesi ile hareket ettiklerini anlatan Bilkay, "Polis Akademisi yılları dahil 34 yıldır Emniyet Teşkilatı'nın içerisindeyim. Vatandaşa hizmet eden, vatandaşın sorunlarına hızlı çözümler sunan bir anlayışla hareket ediyoruz" dedi.

EXPO 2020 İzmir Yürütme Kurulu Başkanlığı'na seçilen, Ege Tütün İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener'e de yeni görevinde başarılar dileyen Bilkay, EXPO 2020 yarışını İzmir'in kazanabilmesi için İzmir Emniyet Müdürlüğü olarak üzerlerine düşecek her türlü görevi yerine getirmeye hazır oldukları mesajını verdi. Bilkay, "EXPO 2020 sürecinde dünyanın en emniyetli şehri sloganı ile EXPO 2020'nin İzmir'e kazandırılması sürecine katkı sağlayabiliriz" dedi.

Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Mustafa Türkmenoğlu ise, Ege İhracatçı Birlikleri bünyesinde faaliyet gösteren 12 ihracatçı birliğine üye 6 bin ihracatçının yıllık 15 milyar dolar ihracat yaparak Türk ekonomisine ve İzmir'e katkı sağladığını kaydetti. Türkmenoğlu, "Sağladığımız istihdamla Emniyet Teşkilatı'nın işini azaltıyoruz, hedefimiz daha fazla ihracat ve daha fazla istihdam, daha huzurlu bir İzmir" şeklinde konuştu.

Ege İhracatçı Birlikleri Yönetim Kurulu Başkanları'nın İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay'ı ziyaretine, Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Mustafa Türkmenoğlu, Ege Tütün İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve EXPO 2020 İzmir Yürütme Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, Ege Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Tarakçıoğlu, Ege Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Halil Şahin, Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Jak Galiko, Ege Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Öz, Ege Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Kızıltan, Türkiye İhracatçılar Meclisi Yönetim Kurulu Üyesi Eli Alharal ve Ege İhracatçı Birlikleri Genel Sekreteri Sezmen Alper katıldı.

Fotolu: Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Mustafa Türkmenoğlu, İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay'a Ege Bölgesi'nin geleneksel ihraç ürünlerinden kuru incir sepeti sundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ali Bilkay'a 'Hayırlı Olsun' Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement