Altay'da Hasar Büyük - Son Dakika
Güncel

Altay'da Hasar Büyük

Altay\'da Hasar Büyük

SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta deplasmanda Kocaelispor'a 5-3 yenilerek 16 puanda kaldı.

07.11.2016 11:28

SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta deplasmanda Kocaelispor'a 5-3 yenilerek 16 puanda kaldı. Son 3 maçından 2 mağlubiyet, 1 yenilgi ile ayrılan siyah beyazlılarda yaşanan sakatlıklar da teknik heyetin keyfini kaçırdı.

Tedavileri süren sağ bek Necdet ve orta saha oyuncusu Ferdi'nin forma giyemediği Kocaeli deplasmanında stoperler Erhan ve Gökhan sakatlanırken, ön libero Emre cezalı duruma düştü. Erhan'ın adalesinde, Gökhan'ın ise iç yan bağlarında yırtık ihtimali olduğu belirtildi. İki futbolcunun net durumu çekilecek MR'ın ardından netlik kazanacak.

Altay'da özellikle uzak mesafeden yediği 2'nci goldeki hatası nedeniyle kaleci Süleyman tepki çekti. Yönetimin üst üste alınan kötü sonuçlar nedeniyle futbolculara para cezası verebileceği idda edildi.

Altay'ın bu sezonki üçüncü teknik direktörü olan Ümit Turmuş da alınan kötü sonuçlar sonrası eleştiri oklarının hedefi oldu. Göreve 8'inci haftadaki 1-1 sona eren Manavgatspor deplasmanında başlayan Turmuş'un Altay'ı, sadece Kütahyaspor karşısında 1-0'lık galibiyet elde ederken, Karacabey Birlikspor'a 2-1, Kocaelispor 5-3 kaybedip, Bayburt Grup Özel idare ile 1-1 berabere kaldı.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altay'da Hasar Büyük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement