Altınordu'da Mert ve Murat A Takım Kadrosunda - Son Dakika
Güncel

Altınordu'da Mert ve Murat A Takım Kadrosunda

Altınordu\'da Mert ve Murat A Takım Kadrosunda

Ptt 1'inci Lig'deki ilk sezonunda play Off şansını son anda kaçıran yeni sezon hazırlıklarına ilk 6 hedefiyle başlayan Altınordu'da tecrübe kazanmaları için çeşitli kulüplere kiralanan 11 futbolcudan sadece Mert Hakan Yandaş ile Murat İrişli sınıfı geçebildi.

31.05.2015 13:05

Ptt 1'inci Lig'deki ilk sezonunda play Off şansını son anda kaçıran yeni sezon hazırlıklarına ilk 6 hedefiyle başlayan Altınordu'da tecrübe kazanmaları için çeşitli kulüplere kiralanan 11 futbolcudan sadece Mert Hakan Yandaş ile Murat İrişli sınıfı geçebildi. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu tarafından 25 Haziran'da başlayacak Kuşadası kampına davet edilen 21 yaşındaki iki futbolcunun 2015-16 sezonunda A Takım kadrosunda yer alacağı bildirildi.

Sezon başında 3'üncü Lig ekibi Tire 1922'ye kiralanan ön libero Mert Hakan 26 maçta forma giyerken rakip fileleri 13 kez sarstı. Genç futbolcu kupada da 1 gol attı. 3'üncü Lig'den düşen Balçova Yaşamspor'da kiralık oynayan sol bek Murat ise 30 lig, 6 kupa müsabakasında görev aldı. Bu arada Aydınspor 1923'e kiralanan Mertan ve Ozan'ın satılacağı, Barış, Cihat, Furkan, Melih Can, Alim, Berkant ve Cihan'ın ise yeniden kiralanacağı öğrenildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu'da Mert ve Murat A Takım Kadrosunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement