Amatör Ligde Çıkan Kavgada Futbolcular Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Amatör Ligde Çıkan Kavgada Futbolcular Yaralandı

Amatör Ligde Çıkan Kavgada Futbolcular Yaralandı

Selim İlçe Stadında bugün saat 12.00'de başlayan Selim Gençlikspor ile Kağızmanspor karşılaşmasında ilk yarının uzatma dakikalarında Kağızmanspor attığı golle 2-2 eşitlik sağladı.

22.02.2014 19:03

Selim İlçe Stadında bugün saat 12.00'de başlayan Selim Gençlikspor ile Kağızmanspor karşılaşmasında ilk yarının uzatma dakikalarında Kağızmanspor attığı golle 2-2 eşitlik sağladı. Golün ardından gerilen ortam da orta hakem her iki takımdan birer futbolcuya kırmızı kart gösterdi.. Bu sırada çıkan tartışmada her iki takımın futbolcuları birbirlerine tekme tokat vurmaya başladı. Tribündeki taraftarların da katılmasıyla büyüyen kavgada Kağızmansporlu 11 futbolcu yaralandı. Stadyumda görevli polislerin takviye ekiplerin de gelmesi ile kavga güçlükle önlendi.

Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan ve güvenlik nedeniyle tedavileri için Kars Devlet Hastanesi'ne getirilen futbolculardan Mehmet Aydın, Zülfikar Aydın, Tayfun Kuyumcu, Yunus Arslan, Erol Arslan, Soner Demir, Murat Savaş, Tarkan Pakır, Adem Yılmaz, Gökay Karaağaç ve Miktat Köse sağlık kontrolünden geçirildi. Kağızmanspor Kulübün ikinci Başkanı Ayhan Demirden, İlk yarının uzatma dakikalarında 2-2 beraberliği yakaladık. Bu sırada ortam gerildi. Golden sonra futbolcular arasında kavga çıktı. Kavganın başlamasının ardından seyirci de sahaya indi. Sporun birleştirici özelliği olduğunu unutmamak gerek dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Amatör Ligde Çıkan Kavgada Futbolcular Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • arafat akbey: konuşulanların hepsı yalandır o futbolcuların gösterdıgı yaralar saha ıcınde mucaleden dolayı olmuştur seyırcıye ortaparmak işaretı yapmak gol atıkdan sonra topu alıp turubine şut cekerek atmak seyırcıyı kızdırmıştırr yenıldıklerını anlayınca tek amacları kavga cıkarmak olan kagızman spor un cabaları işe yaradı kavga cıktı olabılır faul oldu selım sporun oyuncusu kırmızı kart yedi 5 0 Yanıtla
  • arafat akbey: o arada kagızman lı sporcu ucan tekme atarak kırmızı kart gören oyuncunun ustune gelip vurması herşeyı başlattı ve hakemlere gelınce sen endırekmı serbest vuruşmu kararını bılmıyorsan ve bı macı yönetemıyorsan bu senın sucun degıl oraya senı hakem dıye yollayanın sucu kagızman sporun baş oyuncusu kalecı dahıı selım sıpurun 2.1 önegectıgı gool den sonra hakemın ustune yuruyup kufur edıp yakasından tutarak darp etmesınden sonra hakemın saha ıcıne polis cagırması kalecıye kırmızı yerıne sarı göstermesı zaten nasıl bır hakem oldugunu ortaya koydu o mac o hakemlere ağır geldii kaldıramadılar yazık neden oyuncular bırbırıne düşsun hakem hatası diyorum diyoruzz diyorlar kımse selım sporun uzerine efendi ve misafır perver olamazz 5 0 Yanıtla

Advertisement