Ameliyat Masasından Nikah Masasına - Son Dakika
Güncel

Ameliyat Masasından Nikah Masasına

Ameliyat Masasından Nikah Masasına

Geçirdiği trafik kazası nedeniyle bel ve omurgası kırılan acil tıp teknisyeni Neriman Kayar ve Yusuf Bahadır çifti hastanede nikah kıydı.

09.03.2013 13:43

Geçirdiği trafik kazası nedeniyle bel ve omurgası kırılan acil tıp teknisyeni Neriman Kayar ve Yusuf Bahadır çifti hastanede nikah kıydı. Nikata Çankırı'nın zirvesi bir araya geldi.

Çankırı'nın Bayramören İlçesi Halk Sağlığı Merkezi'nde acil tıp teknisyeni Neriman Kayar, ticaretle uğraşan Yusuf Bahadır ile 2 Mart 2013 tarihine nikah günü aldı. Bayramören'deki bir hastayı Çankırı'ya 112 acil ambulansıyla 21 Şubat tarihinde getirirken ambulans yolda kaza yaptı. Kaza sonucu Neriman Kayar'ın bel ve omurgası kırılarak Çankırı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Tedavi süresinin uzaması sonucu nikah istenilen tarihte yapılamadı.

Çankırı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İsmail Çağatay Topçu, trafik kazası nedeniyle düğünlerini ertelemek durumunda kalan çifte sürpriz yaparak '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde hastanede nikah organizasyonu gerçekleştirdi.

Çankırı Devlet Hastanesi'ndeki nikah töreninde çiftin şahitliklerini Vali Vahdettin Özcan, Ak Parti Çankırı milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, Belediye Başkanı İrfan Dinç, Kamu Hastaneleri Finans Hizmetleri Başkan Yardımcısı Orhan Koç, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Mehmet Tahiroğlu, Başhekim Dr. İsmail Çağatay Topçu ile gelinin yakını Hasan Resuloğlu yaptı.

Başkan Dinç, çifti kutladıktan sonra gelin Neriman Kayar Bahadır'a aile cüzdanını teslim ederek hediyelerini verdi.

Nikah sonrasında konuşan başhekim Topçu, böylesine anlamlı bir nikah töreni gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını belirterek çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Neriman ile Yusuf Bahadır çifti gecikmeli de olsa dünya evine girmekten mutlu olduklarını anlatırken nikahlarına katılanlara teşekkür etti. - Çankırı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ameliyat Masasından Nikah Masasına - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement