Amerika'nın Münih Başkonsolosu Nürnberg Türk Müzesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Amerika'nın Münih Başkonsolosu Nürnberg Türk Müzesi'ni Ziyaret Etti

Amerika\'nın Münih Başkonsolosu Nürnberg Türk Müzesi\'ni Ziyaret Etti

Amerika'nın Münih Başkonsolosu Nürnberg Türk Müzesi'ni ziyaret ettiAmerika'nın Münih Başkonsolosu Jennifer D.Gavito Nürnberg'deki Medina adlı Türk müzesini ziyaret ederek, buradaki vatandaşlarımızla bayramlaştı.

06.07.2016 07:33

Amerika'nın Münih Başkonsolosu Nürnberg Türk Müzesi'ni ziyaret etti

Amerika'nın Münih Başkonsolosu Jennifer D.Gavito Nürnberg'deki Medina adlı Türk müzesini ziyaret ederek, buradaki vatandaşlarımızla bayramlaştı. Kendisine çay ve baklava ikram edilen Başkonsolos Gavito, terörü şiddetle kınadığını belirterek, " Ramazan, dolayısıyla mübarek aylarda yapılan saldırılar İslam ile bağdaşmaz" dedi.

Amerika'nın Münih Başkonsolosu Jennifer D.Gavito Nürnberg'deki Medina adlı Türk müzesini ziyaret etti. Kapıda karşılanan Gavito ayakkabılarını çıkararak içeri girdi. Burada kendisine baklava ve çay ikram edildi.

MÜZE HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

Müze müdürü Ali Nihat ve Yönetim kurulu üyesi Cemalettin Özdemir Başkonsolosa müzeyi gezdirerek bilgi verdi. Cemalettin Özdemir, Nürnberg'e gelen her yabancı diplomatın müzeyi ziyaret ettiğini dillendirirken, ziyareti Bavyera televizyonunda takip etti.

"TERÖRÜ ŞİDDETLE KINIYORUM"

Türkiye ve en son Sudi Arabistan'daki saldırı ve terör olaylarını değerlendiren Başkonsolos Jennifer D.Gavito, Terörü şiddetle kınadığını belirerek " insanları öldürmek, İslam ve insanlıkla bağdaşmaz" dedi. Konsolos toplu hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra müzeden ayrıldı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Amerika'nın Münih Başkonsolosu Nürnberg Türk Müzesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement