Amway'den Gelin Adaylarına Makyaj Önerileri - Son Dakika
Güncel

Amway'den Gelin Adaylarına Makyaj Önerileri

Amway\'den Gelin Adaylarına Makyaj Önerileri

Amway ARTISTRY Makyaj Uzmanı Ezgi Sadeghi, yaz gelinlerinin makyaj yaparken nelere dikkat etmesi gerektiği ile ilgili önemli ipuçları verdi…

10.07.2013 14:49

Yazın en güzel gelini 'siz' olmak ister misiniz?

Yaz ayları evlenmek için en çok tercih edilen dönem. Tüm gelinler güzeldir ama doğru bir makyaj ile güzelliğinize güzellik katmak da sizin elinizde. Amway ARTISTRY Makyaj Uzmanı Ezgi Sadeghi, yaz gelinlerinin makyaj yaparken nelere dikkat etmesi gerektiği ile ilgili önemli ipuçları verdi…

Gelin makyajında birinci kural, dayanaklı olması. Çünkü bütün gün oldukça hareketli ve heyecanlı geçer. Bu nedenle de makyajın bozulmaması ya da bulaşmaması için uzun süre kalıcı ürünleri tercih etmeniz gerekir. Bununla birlikte dikkat edilmesi gereken bir başka önemli nokta da makyajınızı yapacağınız ortam. Yaz düğünlerinde havanın sıcak olması nedeniyle serin bir ortam tercih etmeniz, makyajınızın cildinize daha iyi adapte olmasını sağlayacaktır. Düzenli cilt bakımı ve nemlendirme makyajın çok daha kalıcı olmasına yardımcı olur. Bu yüzden özellikle yazın aksatılan cilt bakımları ve güneş koruyucular, düğün öncesi istemediğiniz, güzelliğinizi gölgeleyebilecek cilt problemlerine yol açabilir.

Hangi renkleri tercih etmelisiniz?

Yaz aylarında her ne kadar mevsimin ruhuna uygun olarak canlı renkler kullanılsa da gelinlerin özellikle göz makyajında çok canlı renklerden uzak durmasını tavsiye ediyoruz. Canlı renkleri ise dudaklarda kullanmayı öneriyoruz. Bununla birlikte çok koyu dudaklar genelde kış mevsimine özgü olduğu için bordo ve kırmızı yerine ARTISTRY Neutrale ya da beautycycle Petal gibi pembe ve şeftali tonlarını tercih edebilirsiniz.

2013 yazının favorileri

Bu yaz gelin makyajında dumanlı, bol maskaralı gözler ve natürel tonlarda dudaklar revaçta. Kontür ve aydınlatma uygulayarak yüzünüzün hatlarını ortaya çıkarmayı da ihmal etmeyin. ARTISTRY Farları ıslak kullanarak daha dramatik renkler elde etmeniz de mümkün.

Ten rengine göre tercihler

Esmerler, beyaz tenli gelin adaylarına göre yüksek makyajları daha rahat taşıyabilirler. Bu nedenle eğer esmerseniz bronz ve altın ışıltılar kullanmak ten renginizi daha da ortaya çıkaracaktır. Eğer beyaz tenliyseniz gözler ve dudaklar da dahil olmak üzere çok kontrast renkler içeren bir makyajı tercih etmemeli, toprak ve ten rengi tonları seçmelisiniz.

Gelin makyajında yapılan en büyük hata!

Gelin makyajında yapılan en büyük hata, çok ağır makyajların tercih edilmesi. Oysaki gelinlik, saçlar ve üzerimizdeki takılar düşünüldüğünde doğal görünümlü bir makyaj kaçınılmazdır. Bu aynı zamanda duruluğunuzu ve sadeliğinizi de vurgulayacaktır. Fondöten seçiminde de ARTISTRY Time Defiance Sıkılaştırıcı Fondöten gibi ince ama kapatıcı bir ürünü tercih ederek istenilen doğal ama etkili görünümü yakalayabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Amway'den Gelin Adaylarına Makyaj Önerileri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement