Anjiyo Olan Başkandan Örnek Davranış - Son Dakika
Güncel

Anjiyo Olan Başkandan Örnek Davranış

Anjiyo Olan Başkandan Örnek Davranış

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesine bağlı Tahir Belde Belediye Başkanı Cemal Seferoğulları, kendisi gibi anjiyo olan vatandaşları toplayarak her gün düzenli bir şekilde spor yapmalarını sağlıyor.2 dönemdir belediye başkanlığı görevini yürütün Cemal...

10.03.2013 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesine bağlı Tahir Belde Belediye Başkanı Cemal Seferoğulları, kendisi gibi anjiyo olan vatandaşları toplayarak her gün düzenli bir şekilde spor yapmalarını sağlıyor.

2 dönemdir belediye başkanlığı görevini yürütün Cemal Seferoğulları, yaptığı alt ve üstyapı hizmetlerinin yanı sıra beldeye kazandırdığı spor salonuyla da büyük takdir topluyor. Geçen yıl geçirdiği rahatsızlıktan sonra anjiyo olan Başkan Seferoğulları, kendisi gibi beldede anjiyo olan bütün vatandaşlarla spor salonunda spor yapıyor. Spor aletlerinin kullanımı hakkında vatandaşlara bilgiler de veren Seferoğulları, spordan sonra yorulan yaşlı vatandaşlara çay ikram ederek Belediye Meclis üyesi Yüksel Öztürk ile birlikte onlara masaj yapmayı da ihmal etmiyor. 72 yaşındaki Süleyman Bayar, anjiyo olduğunu belirterek, kendilerine bu hizmeti sağlayan Başkan Seferoğulları'na minnettar olduğunu ifade etti.

Ahmet Çilka (80) ise, Başkan Seferoğulları sayesinde kış günü sıcak ortamda spor yaptığını belirterek, "Başkan Seferoğlu'na bu hizmeti için ne kadar teşekkür etsem azdır" dedi.

Belediye Başkanı Cemal Seferoğulları da, Tahirli hemşehrilerinin hizmetin en iyisine layıktır olduğunu söyleyerek, "Ne kadar çalışırsam çalışayım bir türlü rahat etmiyorum. Gece yatağa uzanırken acaba daha başka ne yapabilirim diye kafa yoruyorum. Büyük şehirlere gittiğimde bir turist gibi çevreyi gözlemliyorum. Gördüğüm güzel hizmetlerden hangisini beldemde yapabilirim diye kafamda şekillendiriyorum" diye konuştu. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Anjiyo Olan Başkandan Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement