Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi 2022 yılının son oturumu için toplandı - Son Dakika
Güncel

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi 2022 yılının son oturumu için toplandı

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisinin 2022 yılı son oturumu, Meclis Birinci Başkanvekili Fatih Ünal başkanlığında gerçekleştirildi.

16.12.2022 20:45  Güncelleme: 23:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisinin 2022 yılı son oturumu, Meclis Birinci Başkanvekili Fatih Ünal başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediye Meclisi Konferans Salonu'ndaki oturumda, önceki toplantının tutanağı ve komisyon raporları oylandı. Bu ayki meclis gündemine alınan önergeler ve başkanlık yazıları görüşülmek üzere oy birliğiyle ilgili komisyonlara sevk edildi.

Toplantıda, ABB tarafından ASKİ Genel Müdürlüğüne 5 milyar lira kredi kullanma yetkisine ilişkin sunulan Başkanlık yazısı görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna iletildi.

Gündemdeki maddelerin oylanmasının ardından söz alan MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan, ulaşım esnafının son dört yılda yaşadığı sorunların çözüme kavuşturulamadığını ifade ederek, sorunlara bütüncül bakılmadığını ileri sürdü.

Meclis üyelerine, EGO otobüsünün yolcuları almadığını içeren bir video izleten ve Mavi Masa'ya iletilen sorunları bazı materyallerle anlatan Ilıkan, "İyisiyle kötüsüyle neredeyse dördüncü yılımızın sonuna geldik. Yeni yılımıza Allah nasip ederse gireceğiz. Yeni yılda çalışmak açısından elimizde 1,5 yıllık bir süre kalıyor. Konu bütünlüğü oluşturacak şekilde konuları çöze çöze gidelim. Burada hem bürokrasinin hem belediye yönetiminin hem de buradaki bütün meclis gruplarının birlikte yöneteceği bir yıl haline getirelim. Yeni gelen yılın insanlığa huzur, ülkemize birlik, milletimize dirlik, hanelerimize huzur ve bedenlerimize sağlık getirmesini diliyorum." ifadelerini kullandı.

Meclis Birinci Başkanvekili Ünal da, yeni yılın hayırlı olmasını diledi ve 2023'ün ilk toplantısının 9 Ocak'ta saat 18.00'de yapılacağını belirterek, bu yılın son oturumunu kapattı.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi 2022 yılının son oturumu için toplandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi 2022 yılının son oturumu için toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement