Anlamlı Alışveriş İçin Buluşuldu! - Son Dakika
Güncel

Anlamlı Alışveriş İçin Buluşuldu!

Anlamlı Alışveriş İçin Buluşuldu!

Sofa Hotel İstanbul'da gerçekleşen davete gazeteci Işın Görmüş ve matematik öğretmeni annesi Nuran Görmüş'ün de modellik ederek destek verdi.

08.05.2018 08:41  Güncelleme: 08:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk modasına yön verenler, cemiyet hayatından isimler, basın mensupları, perakende modasının kalbinde "iyi moda" anlayışıyla ve gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle yer eden Love my body ile Çocuk istismarını engellemek için Türkiye'de gündem yaratan UCİM (Saadet Özkan Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği) "Mutlu Çocuklar" ve "İlham veren Anneler" projesi için bir araya geldiler.

UCİM Yönetim Kurulu Başkanı ve Kişisel Gelişim Uzmanı Saadet Özkan'ın çocuk istismarı konusuna dikkat çekmek için konuşma yaptığı etkinliğe cemiyet, iş ve sanat dünyasından Aslı Pamir, Güneş Mutlu Mavituncalılar, Melis Göral Salargil, Nilgün Dumanlı, Yasemin Öğün, Füsun Kuran, Berna Sağlam Naipoğlu, Deniz Yıldız Edin, Müge Onan, Tamer Yılmaz, Ayten Alpün Yılmaz, Semiha Turan, Emre Kıramer, Gülay Kuriş, Ece Vahapoğlu, Zehra Yılmaz, Mert Aslan, Berna Falalı, Figen Abazoğlu, Yeşim Ceren Bozoğlu, Zeynep Tuğçe Bayat gibi isimler katıldı.

Love my body 2018 ilkbahar-yaz koleksiyonuna ait parçalar ve kelebekli UCİM logosundan ilham alarak tasarlanan fularlar davetliler tarafından yoğun ilgi gördü. Elde edilen satış gelirinin tamamı UCİM'e bağışlandı.

Ayrı kimliklerdeki kadınları sembolize eden ve değişik alanlarda kadının kendini ifade edebilmesini özgür kılan Love my body tarafından UCİM için özel olarak tasarlanan fularlar sezon sonuna kadar internet mağazası ve mağazalarda satılacak ve elde edilen gelirin hepsi UCİM'e bağışlanacak.

Adil Işık Grup Kreatif Direktörü ve Love my body Markası Yaratıcısı Zehra Işık "Birlikte Türkiye'nin ve çocukların geleceğini güzelleştirmek adına gerçekleştirdiğimiz bu organizasyonda, UCİM projelerine kaynak ve farkındalık yaratmak adına iyilik hareketinin bir parçası olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Anlamlı Alışveriş İçin Buluşuldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement