Anneler İçin Feminen Dokunuşlar - Son Dakika
Güncel

Anneler İçin Feminen Dokunuşlar

Anneler İçin Feminen Dokunuşlar

Frédérique Constant, hayatındaki en değerli kadına hediye almak için arayışa girenlere 2013 Slimline Joaillerie Koleksiyonu'nu sunuyor.

10.05.2013 14:26  Güncelleme: 14:28

Kendisine verilen hediye kutusunu açtığında içinde kendisine göz kırpan değerli taşları görünce heyecanlanmayacak bir kadın var mıdır? Sedefin yumuşacık ışıltı hissi ve satenin lüks dokunuşu... Bu temalar, tıpkı Audrey Hepburn'ün gardırobunda asılı duran şık siyah elbiseleri gibi zamansız şeylerdir. Frédérique Constant markası da seçkin zevklere sahip kadınlar için eşsiz saatlerden oluşan yeni Slimline Joaillerie Koleksiyonu'nu tasarladı. Eğer kadınsılık, göz alıcı tasarım ve işlevselliği bünyesinde barındıran bir hediye arıyorsanız, geriye kalan tek soru "Bu modellerden hangisini seçmeliyim?" olacak.

Pırlantalar her yerde

Her bir Slimline Joaillerie modeli, kendine özgü bir dizi özellik barındırır. Adından da anlaşılacağı gibi görünümü zarif ve ince bir koleksiyon. Her modelin parıldayan pembe altın kaplama kasası sadece 5.18mm kalınlığında. Saatlerin 37 mm çapındaki kasa çerçevesi, sanki her bir dakika için yerleştirilmiş olan 60 adet pırlanta ile bezeli. Buna ek olarak 10 adet pırlanta ise zamanı okumaya yardımcı olan indeksler olarak tek tek elle yerleştirilmiş durumda.

Saat, dakika ve tarih fonksiyonlarının FC-220 kalibre tarafından kontrol edildiği modellerde, saat 6 hizasında takvim ve saat 12 hizasında ise elle uygulanan Romen rakam indeksler bulunur. Saatlerin kayışı pembe altın kaplama kelebek toka ile bağlanır.

Hangisini seçmeli?

Çikolata her zaman bir kalori deposu olmak zorunda değil. Bunun en iyi kanıtı nefis Chocolate modelidir. Saatin kadranı, üzerinde saatin görünümüne sıcak bir dokunuş getiren büyüleyici sunray dekorasyonu bulunan zengin, koyu çikolata renginde. Şık, çekici saten kayışı "çikolata hazzını" tamamlamak üzere yine çikolata rengindedir.

Diğer taraftan Mother of Pearl (sedef) modeli, parlak beyaz bir kadrana sahiptir. Sedef kadran, parlak şıklığı ile dikkat çekerken saten renkli kayış, saatin diğer tüm hatlarına uyum sağlar.

Koleksiyonu tamamlayan Gri, mütevazı bir göz alıcılığın asla demode olmayacağını açıkça kanıtlıyor. Saatin gri-siyah kadranına aynı, ince sunray dekorasyon uygulanmış. Gri saten kayış sadece tarz sahibi olmaktan öte, hemen hemen diğer tüm renklerle uyumlu olmasının avantajını yaşatıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Anneler İçin Feminen Dokunuşlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement