Antalya'da 85 Bin Sahte Dolar Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Antalya'da 85 Bin Sahte Dolar Ele Geçirildi

Antalya\'da 85 Bin Sahte Dolar Ele Geçirildi

Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Akseki İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu, 4 şüpheli şahsın üzerinde ve kullandıkları arabada yapılan aramada 85 bin sahte dolar, 1 adet seri numarasız tabanca, 1 adet tabanca şarjörü ve 13 adet 9 minimetre çapında fişek ele geçirildi. Şüpheli şahısların Antalya İli ve İlçelerinde piyasaya sürülmek üzere il dışından yüklü miktarda sahte dolar getirecekleri tespit edildi. Yakalanan 4 şüpheli hakkında adli işlemlere başlandı.

16.06.2023 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da 4 şüpheli şahsın üzerinde ve kullandıkları arabada yapılan aramada 85 bin sahte dolar, 1 adet seri numarasız tabanca, 1 adet tabanca şarjörü ve 13 adet 9 minimetre çapında fişek ele geçirildi.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Akseki İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu, 4 şüpheli şahsın Antalya İli ve İlçelerinde piyasaya sürülmek üzere il dışından yüklü miktarda sahte dolar getireceklerinin tespit edildi.

Şüpheli şahısların kullandığı araç Akseki ilçesinde durdurularak şüpheli şahısların üzerinde ve araçta yapılan arama neticesinde; 85 bin sahte dolar, 1 adet seri numarasız tabanca, 1 adet tabanca şarjörü ve 13 adet 9 minimetre çapında fişek ele geçirildi.

Olayla ilgili yakalanan 4 şüphede şahıs hakkında adli işlemlere başlanıldığı bildirildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Antalya'da 85 Bin Sahte Dolar Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement