Antalya'da Karavana Çevrilen Midibüs Alev Aldı: Bir Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Karavana Çevrilen Midibüs Alev Aldı: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Antalya\'da Karavana Çevrilen Midibüs Alev Aldı: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Antalya'da karavana çevrilen bir midibüsün alev alev yanması sonucu hayatını kaybeden kişinin kimliği belirlendi. 61 yaşındaki Nuri Yelok'un ölümüyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Yelok'un daha önce sosyal medyada paylaştığı 'Artık görmediğim yerleri görüp hayatın tadını çıkartacağım' fotoğrafı ise dikkat çekti.

25.10.2023 11:45  Güncelleme: 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da karavana çevirdiği midibüsün alev alev yanması sonucu hayatını kaybeden kişinin kimliği belli oldu. Hayatını kaybeden kişinin 61 yaşındaki Nuri Yelok olduğu öğrenilirken, Yelok'tan geriye yaklaşık 1,5 yıl önce yine bir midibüs karavanın önünde çekilerek sosyal medyadan paylaştığı, "Artık görmediğim yerleri görüp hayatın tadını çıkartacağım" fotoğrafı kaldı.

Olay, dün saat 14.30 sıralarında Kepez ilçesi Santral Mahallesi Batı Çevreyolu üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 48 AKA 410 plakalı içi karavana çevrilen midibüsün yandığını görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Belirtilen adrese gelen itfaiye ekipleri alev alev yanan aracı söndürürken, araç içerisinde 1 kişinin cansız bedeniyle karşılaşıldı.

"Yangın tüpüyle söndürmeye çalışmış"

Çevredeki görgü tanıklarının sözlü ifadesine başvuran polis, midibüsteki kişinin alevleri yangın tüpüyle söndürmeye çalıştığını, bu sırada yangının bir anda yayıldığı bilgisine ulaştı. Araç içerisinde yapılan incelemede de araçta iki yangın tüpü olduğu ve birisinin cesedin hemen yanında olduğu öğrenildi.

"Artık görmediğim yerleri görüp hayatın tadını çıkartacağım"

Savcı incelemesi ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından kimlik tespiti ve otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırılan cesedin kimliği belli oldu. Hayatını kaybeden kişinin, karavan aşığı olduğu belirtilen 61 yaşındaki Nuri Yelok olduğu öğrenildi. Yelok'un yaklaşık 1,5 yıl önce sosyal medya hesabından yine midibüs bir karavanın önünde fotoğraf çekilip, "Artık görmediğim yerleri görüp hayatın tadını çıkartacağım" sözlerini kullanması ise yürekleri yaktı.

Yelok'un cenazesinin yakınları tarafından alınıp Antalya'da toprağa verileceği öğrenildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Antalya'da Karavana Çevrilen Midibüs Alev Aldı: Bir Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement