Antalya'dan CHP Genel Merkezi'ne Faks Eylemi - Son Dakika
Güncel

Antalya'dan CHP Genel Merkezi'ne Faks Eylemi

Antalya\'dan CHP Genel Merkezi\'ne Faks Eylemi

Muratpaşa Belediye Başkanlığına Antalya Kadın Kolları Başkanı Sultan Yeğen’in aday gösterilmesi üzerine CHPlilerin tepkisi devam ediyor.

10.02.2014 15:51

Muratpaşa Belediye Başkanlığına Antalya Kadın Kolları Başkanı Sultan Yeğen'in aday gösterilmesi üzerine CHPlilerin tepkisi devam ediyor. CHP Antalya İl binası önünde toplanan kalabalık, Süleyman Evcilmen'in tekrar aday gösterilmesi için CHP Genel Merkezi'ne imzalı bin faks gönderdi. CHP Antalya Gençlik Kolları üyesi Deniz Demiröz, tepkilere inanmayanlara cevap olarak faks gönderdiklerini söyledi.

Antalya'da iki gündür Muratpaşa ilçesinde aday depremi etkisini sürdürüyor. Dün akşam saatlerinden bu yana CHP Antalya İl binası önünde toplanan kalabalık eylemlerine halay, slogan ve bekleyişle devam ediyor. İl binası önünde toplanan beş yüz CHP'li, Süleyman Evcilmen'in yeniden aday gösterileceği güne kadar burada bekleyeceklerini ve direne direne kazanacaklarını söyledi. Yaptıkları eylemin ciddiye alınmadığını belirten CHP Antalya Gençlik Kolları Üyesi Deniz Demiröz, inanmayanlara cevap olarak CHP Genel Merkezi'ne imzalı bin faks gönderdiklerini kaydetti. Sonuna kadar CHP'nin arkasında olduklarını ve büyükşehir de tekrar kazanmak için Muratpaşa'nın Süleyman Evcilmen'e verilmesinin doğru olacağını belirten Demiröz, şöyle konuştu: "Sonuna kadar CHP'liyiz. CHP'nin hakkını savunduğumuz için buradayız. Muratpaşa Belediyesi adayının tekrar Süleyman Evcilmen olmasını istiyoruz. Büyükşehir belediyesini kaybetmemek için buradayız. Genel başkanımızın ve il başkanımızın duyarlılığını görmek istiyoruz. Üyelerin genel merkeze tepkisini dile getirmek adına faks gönderiyoruz. Yapılan eylemi küçümseyen arkadaşlarımız var. Genel merkezimiz inanmıyorsa faks altında bulunan telefon numaralarını arayarak teyit edebilir."

ANKARA'YA 400 KİŞİ GİTTİ

Seslerini direkt olarak duyuracak 400 CHP'linin Ankara'ya gitmek üzere yola çıktığını belirten Demiröz, "Yaklaşık bin kişi faks gönderiyor. Dört yüz arkadaşımız Ankara'ya gitti. Biz Antalyalıyız. Eylemimize burada devam edeceğiz" dedi.

GÖNDERİLEN FAKS METNİ

CHP Genel Merkezi'ne hitap olarak belirtilen faks metninde şu ifadeler yer aldı: "Sayın Genel Başkanım, gün bölünme günü değildir. Biz, Muratpaşa Belediye Başkanımız Süleyman Evcilmen ile çok rahat bir seçim kazanacağımızı düşünürken, sizlerden gelen haberle yıkıldık. Bu kararın tekrardan gözden geçirileceği ve partimizin başarılı başkanı Süleyman Evcilmen'in tekrar aday olarak gösterileceğini düşünüyoruz." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Antalya'dan CHP Genel Merkezi'ne Faks Eylemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement