Antalya Oto Yarışlarına Kadın Pilotlar Damga Vurdu - Son Dakika
Güncel

Antalya Oto Yarışlarına Kadın Pilotlar Damga Vurdu

Antalya Oto Yarışlarına Kadın Pilotlar Damga Vurdu

Antalya'nın Kumluca İlçesi'nde Modifiye Kulüp ve Otomobil Sporları Derneği Tarafından Bu Yıl 4'üncüsü Düzenlenen Oto Slalom Yarışlarına Katılan 2 Kadın Yarışmacı, Performanslarıyla Erkek Yarışmacılara Taş Çıkarttı.

09.08.2010 01:59

ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde Modifiye Kulüp ve Otomobil Sporları Derneği tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen oto slalom yarışlarına katılan 2 kadın yarışmacı, performanslarıyla erkek yarışmacılara taş çıkarttı.

Kumluca Modifiye Kulüp ve Otomobil Sporları Derneği tarafından Kumluca Hal Kompleksi'nde bu yıl 4'üncüsü düzenlenen oto slalom yarışlarına katılan yarışmacılar, dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti. 48'i erkek toplam 50 yarışmacının katıldığı yarışta kadın pilotlar, performanslarıyla büyük dikkat çekti.

Kumluca Modifiye Kulüp ve Otomobil Sporları Derneği Başkanı Süleyman Derici, amaçlarının gençleri birbirleriyle kaynaştırmak olduğunu belirterek, "Aynı zamanda hız tutkularını otobanlarda değil, bu tür özel yerlerde tatmin etmelerini sağlamaya çalışıyoruz" dedi. Yarışma Komitesi Başkanı Atacan Ertürk de yarışa gösterilen ilgiden dolayı çok memnun olduklarını söyledi.

Kadın pilotlardan Yarışma Komitesi Başkanı Atacan Ertürk'ün eşi Zeynep Ertürk ise daha önce araç kullanmayı öğrendiği sırada yaptığı hatadan dolayı kocasından azar işittiğini belirterek, bunun üzerine hırs yaptığını ve şimdi pistlerde onu geçtiğini söyledi.

3 tur yapılan yarışlarda kadınlarda birinci olan Zeynep Ertürk'ün kupasını Yarışma Komitesi Başkanı ve eşi olan Atacan Ertürk verirken, ikinci Duygu Karataş ise kupasını Dernek Başkanı Süleyman Derici'nin elinden aldı. Erkeklerde Ali Karakuş 1'inci olurken, ikinciliği Mehmet Talih, üçüncülüğü ise Özgür Kara kazandı.

(GÖRÜNTÜ GEÇİLECEK

Ekrem KARAMAN/KUMLUCA (Antalya), (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Oto Yarışlarına Kadın Pilotlar Damga Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement