Araç Kullanmayı Bilmeyen Güvenlik Görevlisine Trafik Cezası - Son Dakika
Güncel

Araç Kullanmayı Bilmeyen Güvenlik Görevlisine Trafik Cezası

Araç Kullanmayı Bilmeyen Güvenlik Görevlisine Trafik Cezası

Van'da Şehit Koray Akoğuz Lisesi'nde Güvenlik Görevlisi Olarak Çalışan 24 Yaşındaki Murat Akyüz, Kendisine İstanbul Bakırköy'de Kesilen 750 Tl'lik Trafik Cezasının Şokunu Yaşıyor.

07.01.2011 14:10

Van'da Şehit Koray Akoğuz Lisesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan 24 yaşındaki Murat Akyüz, kendisine İstanbul Bakırköy'de kesilen 750 TL'lik trafik cezasının şokunu yaşıyor. Araç kullanmayı bilmediğini belirten Akyüz, Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulundu. Asgari ücretle geçimini sağladığını söyleyen Akyüz, "Hayatımda bir kez 2007 yılında İstanbul'a gittim, oda askerlik için. Kesilen ceza maaşımdan fazla ne yapacağımı bilmiyorum"dedi. Van'ın İskele Caddesinde bulunan Şehit Koray Akoğuz Lisesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Murat Akyüz'e 25 Kasım 2010 tarihinde İstanbul'da ehliyetsiz araç kullanmaktan 750 TL ceza kesildi. Ceza kesildiği gün okulda görev başında olan Akyüz Van Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Araç kullanmayı bilmeyen ve hayatında sadece bir kez askerlik için İstanbul'a giden Akyüz aldığı asgari ücretle cezayı nasıl ödeyeceğini düşünüyor.

Araç kullanmayı bilmediğini ve İstanbul'a da gitmediğini söyleyen Murat Akyüz "Araç kullanmayı bilmiyorum. Cezanın kesildiği 25 Kasım 2010 tarihte de okulda görevdeydim. Kimliğimi de kaybetmedim. Van Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundum. Zaten asgari ücretle çalışıyorum kesilen ceza maşımdan yüksek. Ne yapacağımı bilmiyorum yetkililerden yardım bekliyorum' dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Araç Kullanmayı Bilmeyen Güvenlik Görevlisine Trafik Cezası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement