Aras Kargo, milli futbolcuları 'Durak Durak Tahmin Yarışması'nda buluşturdu - Son Dakika
Güncel

Aras Kargo, milli futbolcuları 'Durak Durak Tahmin Yarışması'nda buluşturdu

Aras Kargo, milli futbolcuları \'Durak Durak Tahmin Yarışması\'nda buluşturdu

Türkiye Erkek A Milli Futbol Takımı resmi sponsoru Aras Kargo, "Futbolun Heyecanını Taşıyoruz" temasıyla yeni bir video yayınladı.

27.12.2022 12:24  Güncelleme: 12:33

Türkiye Erkek A Milli Futbol Takımı resmi sponsoru Aras Kargo, "Futbolun Heyecanını Taşıyoruz" temasıyla yeni bir video yayınladı. Paylaşımda Aras Kargo'nun yeni hizmeti Durak Durak Takip de anlatıldı. Videoda, 'Durak Durak Tahmin' yarışmasında milli futbolcular Cenk Özkaçar ve İsmail Yüksek, karşı karşıya geldi.

Aras Kargo, "Futbolun Heyecanını Taşıyoruz" temasıyla yeni videosu sosyal medya hesaplarında ve YouTube kanalında yayınlanmaya başladı. Videoda Aras Kargo'nun yeni hizmeti Durak Durak Takip de anlatılıyor. Bu yenilik ile kullanıcılar; telefonlarına gelen SMS linkine tıklayıp, Aras Kargo'nun Durak Durak Takip özelliğini seçerek, kargosunun adresine varmasına kaç durak kaldığını takip edebiliyor.

DURAK DURAK TAKİP EDİLİYOR

Videoda Aras Kargo'nun yeni hizmeti Durak Durak Takip de anlatıldı. Kullanıcılar; telefonlarına gelen SMS linkine tıklayıp, Aras Kargo'nun Durak Durak Takip özelliğini seçerek,kargosunun adresine varmasına kaç durak kaldığını takip edebiliyor.

Aras Kargo aracının TFF tesislerine gelmesiyle başlayan ve toplamda 3 dakika 38 saniye süren reklamda, A Milli Futbol Takımı oyuncularından Cenk Özkaçar (Valencia) ve İsmail Yüksek (Fenerbahçe), "Durak Durak Tahmin" adlı bilgi yarışmasında kendilerine yöneltilen soruları yanıtladı.

Özkaçar yarışmayı kazanırken, futbolculara Aras Kargo'nun maket tırı hediye edildi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aras Kargo, milli futbolcuları 'Durak Durak Tahmin Yarışması'nda buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement