Ardahan Mülki İdare Veda İftarında Buluştu - Son Dakika
Güncel

Ardahan Mülki İdare Veda İftarında Buluştu

Ardahan Mülki İdare Veda İftarında Buluştu

Ardahan Valiliği, başka kentlere tayini çıkan Vali Yardımcısı Murat Karasu, Damal Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin ve İl Müftüsü Galip Akın'ı veda iftarında buluşturdu.

07.08.2013 13:24

Gerçekleşen programa Vali Azizoğlu'nun yanı sıra, Ardahan Milletvekili Prof.Dr. Orhan Atalay, Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, 25. Hudut Tugay Komutanı Tuğ. Yüksel Durak, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Vali Yardımcıları Deniz Pişkin, Murat Karasu, İl Jandarma Alay Komutanı Şefaattin Serten, İl Emniyet Müdürü Oktay Bulduk, kentte görevli ilçe kaymakamları ve kurum amirleri katıldı.

Gerçekleştirilen programda konuşan Vali Azizoğlu, tayini çıkan Vali Yardımcısı Murat Karasu'nun, Damal Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin ve İl Müftüsü Galip Akın'ın çok başarılı çalışmalara imza attıklarını belirterek, gidecekleri yerlerde de başarılı olacaklarına inandığını ifade etti.

Kamu idarecileri açısından vedaların pek kolay olmadığını belirten Azizoğlu, ''Her üç arkadaşımızla da çok uyumlu ve verimli çalışma gerçekleştirdik. Ardahan için çok çalışan ve değerli olan çalışma arkadaşlarımızın, çok değerli hizmetlere imza attıklarını gördüm. Gittikleri yerlerde de kendilerinden beklenenleri yerine getireceklerine olan inancım tam.'' dedi.

Vali Azizoğlunun ardından söz alarak kısa birer konuşma yapan Vali Yardımcısı Murat Karasu, Damal Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin ve İl Müftüsü Galip Akın, kentten güzel duygularla ayrıldıklarını belirterek, başta Vali Azizoğlu ve tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ettiler.

Vali Azizoğlu tayini çıkan kaymakam, Vali Yardımcısı ve İl Müftüsüne yeni görevlerinde başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ardahan Mülki İdare Veda İftarında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement