Artık Onlarında Evi Var - Son Dakika
Güncel

Artık Onlarında Evi Var

Artık Onlarında Evi Var

Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından Sokak hayvanları için inşa edilen, Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi hizmete açıldı.

13.10.2012 15:28

Orta Mahalle Ekşikara Mevkii Toki Konutları arkasında yapılan Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi açılış törenine İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik, Kaymakam Kazım Karabulut, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Doğa Dostları Dernek Başkan ve üyeleri, daire amirleri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, doğadaki tüm canlıların, diğer canlılara zarar vermeden özgürce yaşama hakkı olduğuna inandığını belirterek, " Bu merkezde çevrede tehlike arz eden başıboş gezen köpekler toplanıp merkeze getirilerek uzman veteriner hekimlerce kısırlaştırılıp, küpelenerek doğal ortamlarına bırakılacak." dedi.

Törende bir konuşma yapan Kaymakam Kazım Karabulut, "Böyle anlamlı bir uygulamanın hayata geçirilmesi bizi çok mutlu etti. Hayvan Rehabilitasyon Merkezini hizmete geçiren başta Belediye Başkanı Sadi Kurtulan olmak üzere Mustafakemalpaşa Belediyesine ve destek olan herkese teşekkür ederim" dedi. Programa katılan İl Özel İdare Genel Sekreteri Bilal Çelik'te konuşmasında böyle bir hizmetin mutlaka çok gerekli olduğunu dile getirerek " Hayvanlarımızın doğru ve iyi ortamlarda muhafaza edilerek, gerekli bakımlarının, ihtiyaçlarının karşılanması ve en önemlisi kısırlaştırılarak tekrar doğal ortamlarına bırakılması son derece önemli bir konudur açıklamasında bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Artık Onlarında Evi Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement