Artvin-Şavşat-Ardahan kara yolunda heyelan ve kaya düşmesi nedeniyle ulaşım tek şeritten sağlanıyor - Son Dakika
Güncel

Artvin-Şavşat-Ardahan kara yolunda heyelan ve kaya düşmesi nedeniyle ulaşım tek şeritten sağlanıyor

Artvin-Şavşat-Ardahan kara yolunda meydana gelen heyelan ve kaya düşmesi nedeniyle ulaşım tek şeritten sağlanıyor. Yolun 22,5. kilometresinde meydana gelen olay sonucunda yol çift taraflı ulaşıma kapatıldı. Jandarma ve Karayolları ekipleri olay yerine sevk edildi ve yaklaşık 1 saat süren çalışmalar sonucunda yol tek şeritten kontrollü olarak açıldı. Bölgede güvenlik önlemi alan jandarma ekipleri, çalışmaların devam ettiği bölgede görev yapıyor.

26.12.2023 19:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin- Ardahan karayolunda heyelan geldi

ARTVİN - Artvin-Şavşat-Ardahan karayolunda meydana gelen heyelan ve kaya düşmesi nedeniyle ulaşım tek şeritten sağlanıyor.

Artvin-Şavşat-Ardanuç-Ardahan karayolunun 22,5 kilometresinde, yamaçlardan kopan kaya kütleleri yola düşmesiyle yolu çift taraflı ulaşıma kapattı. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve Karayolları ekipleri sevk edildi.

Yaklaşık 1 saat ulaşıma kapanan yol karayolları ekiplerinin çalışmasıyla, tek şeritten kontrollü ulaşıma açıldı. Jandarmanın güvenlik önlemi aldığı bölgede, Karayolları ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

Artvin-Şavşat-Ardahan kara yolunda heyelan ve kaya düşmesi nedeniyle ulaşım tek şeritten sağlanıyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Artvin-Şavşat-Ardahan kara yolunda heyelan ve kaya düşmesi nedeniyle ulaşım tek şeritten sağlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement