Asker Kuzenler Sobadan Sızan Gazdan Zehirlendi - Son Dakika
Güncel

Asker Kuzenler Sobadan Sızan Gazdan Zehirlendi

Asker Kuzenler Sobadan Sızan Gazdan Zehirlendi

* Kuzenlerden biri öldü, diğeri hastanede tedavi görüyor.

24.02.2015 14:10

* Kuzenlerden biri öldü, diğeri hastanede tedavi görüyor.

Haber: İbrahim AKTÜRK-Gülseli KENARLI Kamera: İdris TiFTİKCİ/İSTANBUL-DHA

Bağcılar'da, biri hava değişimi diğeri dağıtım iznine gelen askerlerden Orhan Özçelik (21) ile kuzeni Yılmaz Özçelik (20), hasret giderdikten sonra dün gece aynı odada yattı. Kaldıkları odada sobadan zehirlenen Orhan Özçelik hayatını kaybederken, kuzeni Yılmaz Özçelik hastaneye kaldırıldı. Ölen Er Orhan Özçelik'in terhis olmasına bir ay kaldığı öğrenildi.

İKİSİ DE ASKERDİ

Edinilen bilgiye göre, olay dün gece İnönü Mahallesi, 30/6 Sokak No: 36'da meydana geldi. Acemi birliğini Bolu'da tamamlayan Er Yılmaz Özçelik, geçtiğimiz gün dağıtım izni için Bağcılar'daki evine geldi. Kendisi gibi asker olan amcası oğlu Orhan Özçelik de geçtiğimiz haftadan bu yana ameliyat olduğu için Diyarbakır'daki birliğinden hava değişimi izni almıştı. Ailesiyle birlikte Sultangazi'de oturan Orhan Özçelik, kuzeni Yılmaz Özçelik'in daveti üzerine dün gece Bağcılar'daki evine gitti. Bir süre evde hasret gideren iki kuzen, daha sonra aynı odada uyudu.

SOBADAN SIZAN GAZDAN ZEHİRLENDİLER

Sabaha karşı Yılmaz Özçelik'in ailesi kapıyı açtığında kömür sobasından sızan dumanı gördü ve Yılmaz ile Orhan Özçelik'i uyandırmaya çalıştı. Ancak ikisi de uyanmayınca aile, kuzenleri sobadan sızan karbonmonoksitten zehirlendikleri şüphesiyle hastaneye götürdü. Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen kuzenlerden Orhan Özçelik'in hayatını kaybettiği belirlendi.

CENAZE ADLİ TIP KURUMU'NDA

Kuzeni Yılmaz Özçelik ise burada yapılan ilk müdahalenin ardından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Orhan Özçelik'in cenazesi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Burada gazetecilere olayla ilgili bilgi veren amca Mehmet Özçelik, 'İkisi de askerdi. İkisi de izindeydi. Dün gece aynı evde kalıyorlar. Gece aile kalkıp bakıyor, zehirlendiklerini anlayınca hastaneye kaldırıyorlar. Biri hayatını kaybetti. Diğeri de hastanede yoğun bakımda" dedi.

Cenaze işlemleri için üniformalı rütbeli askerlerin de Adli Tıp Kurumu'nda olduğu görüldü. Orhan Özçelik'in askerliğinin bitmesine 1 ay kaldığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Asker Kuzenler Sobadan Sızan Gazdan Zehirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement