Ayaş Belediyesi, Muharrem Ayı'nda Vatandaşlara Aşure İkram Etti - Son Dakika
Güncel

Ayaş Belediyesi, Muharrem Ayı'nda Vatandaşlara Aşure İkram Etti

Ayaş Belediyesi, Muharrem Ayı\'nda Vatandaşlara Aşure İkram Etti

Ankara'nın Ayaş ilçesinde belediye tarafından düzenlenen etkinlikte, muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikram edildi. Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ülkü, etkinlikte yaptığı konuşmada, muharrem ayının lezzet ve bereketiyle birlikte güzelliklerini vatandaşlarla paylaştıklarını belirtti. Geleneksel hale getirilen aşure ikramlarının bu yıl da devam ettiğini söyleyen Ülkü, tüm vatandaşların muharrem ayını tebrik ederek hayırlara vesile olmasını diledi. Etkinliğe, Belediye Başkan Vekili Mustafa Sezer, AK Parti Ayaş İlçe Başkanı Sakin Gökmen, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar da katıldı.

04.08.2023 18:04

Ankara'nın Ayaş ilçesinde belediye tarafından muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikram edildi.

Çarşı merkezindeki etkinlikte konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ülkü, lezzet ve bereketiyle gelen muharrem ayının güzelliklerini vatandaşlarla birlikte yaşadıklarını söyledi.

Geleneksel hale getirdikleri aşure ikramlarının bu yıl da devam ettiğini aktaran Ülkü, "Tüm vatandaşlarımızın muharrem ayını tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

Etkinliğe, Belediye Başkan Vekili Mustafa Sezer, AK Parti Ayaş İlçe Başkanı Sakin Gökmen, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ayaş Belediyesi, Muharrem Ayı'nda Vatandaşlara Aşure İkram Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement