Aydın'da Sabah Namazı Buluşması: Filistin Halkı İçin Dualar Edildi - Son Dakika
Güncel

Aydın'da Sabah Namazı Buluşması: Filistin Halkı İçin Dualar Edildi

Aydın\'da Sabah Namazı Buluşması: Filistin Halkı İçin Dualar Edildi

Aydın Efeler Müftülüğü tarafından düzenlenen 'sabah namazı buluşmaları' programı kapsamında Eski Yeni Camii'nde gerçekleştirilen etkinlikte, çok sayıda vatandaş bir araya geldi. Namazın ardından Filistin Halkı için dualar edildi ve cemaat sabah çorbalarını içerek programı tamamladı.

22.10.2023 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da Efeler Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen 'sabah namazı buluşmaları' bu hafta Eski Yeni Camii'nde gerçekleştirildi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı sabah namazı buluşmasında namazın ardından Filistin Halkı için dualar edildi.

Aydın Efeler İlçe Müftülüğü öncülüğünde gerçekleştirilen 'Sabah namazı buluşmaları' programı çerçevesinde Müslümanlar gerçek adı Hasan Çelebi olan ancak halk arasında Eskiyeni Camii olarak bilinen camide toplandı. İmsak vakti ile birlikte camide toplanan çok sayıda kişiye namaz öncesi Kur'an tilaveti sunuldu. Ardından Aydın'ın en kıdemli imam hatiplerinden Hafız Durmuş Ali Kavaklı'nın kıldırdığı sabah namazından sonra, tesbihat yapılıp Filistin'deki Müslümanlar için dualar edildi. Namazdan sonra cemaatin hep birlikte sabah çorbalarını içmesi ile program sona erdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aydın'da Sabah Namazı Buluşması: Filistin Halkı İçin Dualar Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement