Aydın'ın Karacasu ilçesinde saman yangını: 50 ton saman zarar gördü - Son Dakika
Güncel

Aydın'ın Karacasu ilçesinde saman yangını: 50 ton saman zarar gördü

Aydın'ın Karacasu ilçesinde meydana gelen saman yangınında, 150 bin lira değerindeki 50 tona yakın saman zarar gördü. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri ve belediye su tankeri desteği sağladı. Yangının çıkış sebebi henüz bilinmezken, üreticiler samanları yıllardır aynı yere koyduklarını belirterek üzüntülerini dile getirdi.

05.08.2023 20:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÖZGÜR DEDEOLUK

Aydın'ın Karacasu ilçesinde meydana gelen saman yangınında 150 bin lira değerinde 50 tona yakın saman zarar gördü.

Karacasu İlçesi Geyre Mahallesinde bulunan boş bir alana istiflenen saman paketleri bir anda yanmaya başladı. İki ayrı hayvan üreticisine ait toplam 50 ton saman yangında zarar gördü. Yangına Büyükşehire bağlı Karacasu ve Kuyucak İtfaiyesi müdahale ederken Karacasu Belediyesi su tankeri desteğe geldi. Yangının çıkış sebebi henüz bilinmezken söndürme çalışmalarının ardından uzun süre soğutma çalışmaları yapıldı. Vatandaşlar mahallede bulunan su tankerinin arızalı olduğunu iddia edip sorumlulara tepki gösterdi.

Yangında M.K'ya ait 800 paket yaklaşık 20 ton ve A.K'ya ait 900 paket yaklaşık 30 ton saman zarar gördü. Zararın toplam 150 bin lira civarında olduğu öğrenildi. 10 yıldır samanları aynı yere koyduklarını ifade eden üreticiler, "15 dakika önce buradaydık hiçbir şey yoktu. Ne olduysa bir anda oldu. 10 senedir aynı yere koyuyoruz. Hiçbir şey olmamıştı. Yoldan geçenlerde mi birşey attı, çoluk çocuk mu yaptı bilmiyoruz. Giden samana mı yanalım sıcağın altında samanı buraya istiflerken verdiğimiz emeğe mi yanalım. Hayvanlarımıza buradan bir paket saman bile vermemiştik daha. Çok üzgünüz" ifadelerini kullandı.

Aydın\'ın Karacasu ilçesinde saman yangını: 50 ton saman zarar gördü
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Aydın'ın Karacasu ilçesinde saman yangını: 50 ton saman zarar gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement