Aydos'ta atlı polisler bayramda devriye gezdi - Son Dakika
Güncel

Aydos'ta atlı polisler bayramda devriye gezdi

İstanbul Kartal Aydos Ormanı'nda devriye gezen atlı polisler, piknik yapan vatandaşlar tarafından ilgi gördü. Atlı polislere KEM (Köpek Eğitim Merkezi) birliği eşlik etti. Kurban Bayramı'nın 2'nci gününde İstanbul Emniyet Müdürlüğü, ormanlarda oluşabilecek yangın ihtimaline karşı tedbirlerini arttırdı. Aydos Ormanı'nda Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne bağlı Atlı Polis Grup Amirliği ve KEM (Köpek Eğitim Merkezi) Büro Amirliği ekipleri devriye gezdi. Atlı polis ekipleri Bayram tatilinde piknik yapmak için Aydos Ormanı'nı tercih eden vatandaşlara oluşabilecek yangın olaylarına karşı uyarılarda bulundu. Ailesi ile birlikte piknik yapan Alihan Çelik, 'Güzel bir çalışma olmuş. Bu denetimler sayesinde orman yangınlarının da önüne geçilmiş olur. İnsanlar içinde güvenli bir ortam oluşuyor' dedi.

29.06.2023 17:15

Aydos'ta atlı polisler bayramda devriye gezdi

İSTANBUL Kartal Aydos Ormanı'nda devriye gezen atlı polisler, piknik yapan vatandaşlar tarafından ilgi gördü. Atlı polislere KEM (Köpek Eğitim Merkezi) birliği eşlik etti.

Kurban Bayramı'nın 2'nci gününde İstanbul Emniyet Müdürlüğü, ormanlarda oluşabilecek yangın ihtimaline karşı tedbirlerini arttırdı. Aydos Ormanı'nda Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne bağlı Atlı Polis Grup Amirliği ve KEM (Köpek Eğitim Merkezi) Büro Amirliği ekipleri devriye gezdi. Atlı polis ekipleri Bayram tatilinde piknik yapmak için Aydos Ormanı'nı tercih eden vatandaşlara oluşabilecek yangın olaylarına karşı uyarılarda bulundu.

"Orman yangınlarınında önüne geçilmiş olur"

Ailesi ile birlikte piknik yapan Alihan Çelik, "Güzel bir çalışma olmuş. Bu denetimler sayesinde orman yangınlarının da önüne geçilmiş olur. İnsanlar içinde güvenli bir ortam oluşuyor" dedi.

Aydos\'ta atlı polisler bayramda devriye gezdi
Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement