Bahçelievler'de bıçakla öldürülen kişinin varile konulup yakılması iddiasıyla ilgili 3 şüpheli adliyeye sevk edildi - Son Dakika
Güncel

Bahçelievler'de bıçakla öldürülen kişinin varile konulup yakılması iddiasıyla ilgili 3 şüpheli adliyeye sevk edildi

Bahçelievler\'de bıçakla öldürülen kişinin varile konulup yakılması iddiasıyla ilgili 3 şüpheli adliyeye sevk edildi

İstanbul Bahçelievler'de bir kişinin bıçakla öldürüldükten sonra varile konulup yakılması iddiasıyla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden biri olan B.D'nin polise verdiği ifadesinde, öldürülen kişinin annesine sarkıntılık ettiği için bıçakladığını beyan ettiği belirtildi.

29.03.2024 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bahçelievler'de bir kişinin bıçakla öldürüldükten sonra varile konulup yakılması iddiasına ilişkin gözaltına alınan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Kocasinan'da bir binanın bodrum katındaki iş yerinden çıkan duman sonrası varil içerisinde yanmış bir cesedin tespit edilmesine ilişkin çalışma yürüttü.

Ölen kişinin Mustafa Bayraktar olduğunu belirleyen ekipler, önce şüpheli B.D'yi (22), daha sonra da maktulün olay yerine geldiği aracın sahibi E.K ile B.D'nin annesi H.D'yi gözaltına aldı.

B.D'nin polisteki ifadesinde, "babasının arkadaşı olan maktulü, annesine sarkıntılık ettiği için bıçaklayıp öldürdüğü" yönünde beyanda bulunduğu kaydedildi.

Emniyet müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bahçelievler'de bıçakla öldürülen kişinin varile konulup yakılması iddiasıyla ilgili 3 şüpheli adliyeye sevk edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement