Bahçelievler Halkını Buluşturan İftar - Son Dakika
Güncel

Bahçelievler Halkını Buluşturan İftar

Bahçelievler Halkını Buluşturan İftar

Başkan Karabalık Ve Fazilet Partisi İl Eski Başkanı Alaaddin Köksal, Anayasa Değişikliği İle İlgili Evet İstedi.

27.08.2010 17:53  Güncelleme: 17:54

Kartepe Belediyesi öncülüğünde sevgi, dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının geliştirilmesi amacıyla muhtarlar, kooperatif başkanları ve mahalle esnafının organize ettiği iftar programlarına önceki akşam Uzunçiftlik Bahçelievler'de devam edildi. Mahalle sakinlerinin buluştuğu iftar yemeği ardından referandum bilgilendirme toplantısında başkan karabalık ve fazilet partisi il eski başkanı alaaddin köksal, anayasa değişikliği ile ilgili evet istedi.

Gürsoy Mühendislik sahibi Osman Birsoy, Atakent Mahalle Muhtarı Neslihan Sderim ve Bahçelievler Mahalle Muhtarı Mustafa Gümrük'ün ev sahipliğini üstlendiği iftar Bahçelievler Parkı karşısındaki meydanda düzenlendi.

Çorba, patatesli tavuk, pilav, tatlıdan oluşan menü eşliğinde iftar açanlar arasında Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Zeki Aygün, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Fazilet Partisi İl eski Başkanı Alaaddin Köksal, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Cenan Turan, Ak Parti İl ve İlçe yöneticileri, İl genel ve belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve daire müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar, mahalle sakinleri birlikte oldular.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, iftarı organize eden bölge esnafı ve muhtarlara verdiği katkılar için teşekkür etti. Başkan Karabalık, anayasa değişikliği konusunda 12 Eylül sabahı sandık başına gidecek Kartepelilerin neden evet demesi konusunda açıklamalarda bulundu. Referandum ile ilgili halkı aydınlatan Başkan Karabalık, "Anayasada 26 maddenin değişmesi için sandık başında siz halkın karar vermesi için yapılacak referandumda vereceğiniz oy çok önemli. Oyunuzu kullanırken oylayacağınız şeyi anlamanız bilmeniz gerekli. Bugün bizler sizlere bunları anlatmak için buradayız. Okuduğunuz, anladığımız üzerinden karar veriyor, "Evet" diyoruz. Benim kararım net tercihim evet" dedi.

Fazilet Partisi İl eski Başkanı Alaaddin Köksal da iftar sonrası halka seslenerek niçin evet demenin gerekleri hakkında bilgi verdi. Köksal, "Bu mesele Ak Parti meselesi değil, millet meselesidir. Millet 80 yıldan beri çektiği ızdıraplardan kurtuluş meselesidir. Bu mesele devletin önemli bir yüzüdür. Yani devletin önemli bir yüzü olan adalet meselesidir. Aziz milletim 12 Eylül'de evet derse, Türkiye Cumhuriyeti'nin adalet mekanizması çok daha güzel işleyecektir" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bahçelievler Halkını Buluşturan İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement