Bahçelievler Parkı Açıldı - Son Dakika
Güncel

Bahçelievler Parkı Açıldı

Bahçelievler Parkı Açıldı

Bahçelievler Mahallesi'ndeki Parkın Açılışı Burak Sezen'in Şovu Ardından Kartepeli Çocuklarla Birlikte Yapıldı.

27.08.2010 18:42  Güncelleme: 18:44

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Uzunçiftlik Bahçelievler Mahallesi'nde yapılan parkın açılışı şölen havasında geçti. Açılışta Kocaeli Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Ak Parti İl Başkanı Zeki Aygün, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Cenan Turan, il genel ve belediye meclis üyeleri, Kartepe Kent Konseyi Kadın, Gençlik ve Çocuk Meclis Başkanları, muhtarlar, sivil toplum örgütü temsilcileri ve daire müdürleri ile mahalle sakinleri hazır bulundu.

Renkli görüntülerin yaşandığı açılışta Kartepeli çocukları şovu ile coşturan ve eğlendiren Burak Sezen, dağıttığı hediyelerle de minikleri mutlu etti. Kartepe Belediyesi'nin "Çocuklarımız geleceğimizdir" sloganı ile Bahçelievler Mahallesi'nde 1794 m² alanda yapılan düzenleme ardından oluşturulan parkta çocuklar için, 950 m² yeşil alanı, 385 m² yürüyüş yolu mevcut. 250 m² alanda projektörle etrafı aydınlatılan basketbol sahası, 60 m² masa tenisi alanı, 50 m ² fitness alanında 5'li fitness grubu, 100 m ² alanda iki kuleli çocuk oyun grubu ile döşenen parkın çevresi de 190 m dekoratif beton ile çevrildi ve üzerine 22 adet duvar üstü aydınlatma takıldı.

Mahallenin görünümüne farklı bir çehre kazandırılan park açılışında bir konuşma yapan Kartepe Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanı Fatmanur Kılıçarslan, Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ı örnek aldığını açıkladı. Kılıçarslan, çocuklar adına, büyüklerinin yaptığı güzel çalışmalar için teşekkür etti.

Bu yıl içinde 4. etap park açılışları kapsamında 6. parkı çocuklarla buluşturduklarını hatırlatan Başkan Karabalık da, parkta oyun grupları basketbol sahası ve yeşil alanları ile mahallenin farklı bir görünüme büründüğünü ifade etti. Çocuklardan parkı korumlarını da isteyen Başkan Karabalık, yeni park sözleri verdi ve parkları çocuklara emanet etti. Protokol konuşmaları ardından çocuklarla birlikte parkın açılış kurdalesi kesildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bahçelievler Parkı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement