BAKAN SOYLU, BRİKET EVLERİN TESLİM TÖRENİNE KATILDI - Son Dakika
Güncel

BAKAN SOYLU, BRİKET EVLERİN TESLİM TÖRENİNE KATILDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İdlib'in Mashad Ruhin bölgesine giderek Sadakataşı- MÜSİAD Köyü Evleri Teslim Töreni'ne katıldı.

14.11.2022 11:09  Güncelleme: 11:26

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İdlib'in Mashad Ruhin bölgesine giderek Sadakataşı- MÜSİAD Köyü Evleri Teslim Töreni'ne katıldı. Bakan Soylu'ya, MÜSİAD ve Sadakataşı yetkilileri de eşlik etti. Burada konuşan Bakan Soylu, yapımı tamamlanan 600 briket evi sahiplerine bu törenle teslim edeceklerini söyledi. Bakan Soylu, '13 Kasım Dünya İyilik Günü'nde sizlerle bir arada olmaktan büyük bir onur duyuyorum. Size bir selam getirdim. Kıymetli Cumhurbaşkanımız, mazlumların umudu ve attığı her adımı, inancının ve imanının gereği atan Recep Tayyip Erdoğan'ın sizlere selamlarını, sevgilerini ve muhabbetlerini getirdim. Bilesiniz ki bizim dünyamız sadece bu dünya değil. Elbet öteki dünya var ve onu hiç unutmuş değiliz. Burada neyle karşı karşıya kaldığınızı, neyle karşı karşıya olduğunuzu biliyoruz. Sizi hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Sırtımızı hiçbir zaman size dönmeyeceğiz. Kardeşliğimizi hiçbir zaman unutmayacağız. Dünya üzerimize gelse de sizden elimizi de gönlümüzü de koparmayacağız' dedi.

YIL SONUNA KADAR 100 BİN BRİKET EV

Bölgede yıl sonuna kadar 100 bin briket evi bitirmeyi planladıklarını belirten Bakan Soylu, '2 yılda burada Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 75 bin briket ev yapıldı. Okullar, sağlık ocakları, parklar, camiler, bütün sosyal donatılar burada gerçekleştirildi, gerçekleştirilmeye devam ediliyor. İyiliği kendine yol etmişlerle bunları gerçekleştirdik. Buradaki sivil toplum örgütlerimizle bunları gerçekleştirdik. Allah nasip ederse bu yılın sonuna kadar 100 bin briket evi tamamlamış olacağız. Huzurunuzda MÜSİAD ve Sadakataşı'na bu iyilik kervanında yol aldıkları için şükranlarımı ifade ediyorum. Özellikle genel başkanın biraz önce buraya gerçekleştirileceğini ifade ettiği meslek lisesinin de adımını attıkları için minnet duyuyorum, 'Allah razı olsun' diyorum? diye konuştu.

'HİÇBİR ZAMAN ÜMİTSİZLİĞE DÜŞMEYİN'

Gençlere, kadınlara ve çocuklara seslenen Bakan Soylu, şöyle devam etti 'Hiçbir zaman ümitsizliğe düşmeyin. Ümitsizlik bizim inancımızda, dinimizde yoktur. Bulunduğunuz yerlere bakıp umutsuzluğa kapılmayın. Cenabı Allah bizimle beraberdir. Buranın bu tablosuna bakmayın. Allah'a inanıyorum ki bu tablonun içerisinde güller vardır, çiçekler vardır, sümbüller vardır, cennet kokusu vardır ve çocuklarımız okuyacak, çok güzel yerlere gelecekler. Dünyaya bu kötülükleri yapanlara da size bu muameleleri reva görenlere de öyle güzel cevap verecekler ki iyilik örtüsüyle, Allah'ın izniyle dünyayı kaplayacaklar. Bu çocukları okutacağız, hep birlikte mühendis, doktor, muallim yapacağız ve dünyada bizi yalnız bırakanlara en güzel cevabı vereceğiz. Buna hazır mıyız Hiç merak etmeyin, Allah bizimle beraberdir. Hayırlı, uğurlu olsun.' Bakan Soylu, konuşmasının ardından briket evlerin sahibine teslimini yaptı. (DHA)

BAKAN SOYLU, BRİKET EVLERİN TESLİM TÖRENİNE KATILDI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel BAKAN SOYLU, BRİKET EVLERİN TESLİM TÖRENİNE KATILDI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement