Bakan Yumaklı'dan, şehit olan orman muhafaza memuru Tükenmez için taziye mesajı - Son Dakika
Güncel

Bakan Yumaklı'dan, şehit olan orman muhafaza memuru Tükenmez için taziye mesajı

Bakan Yumaklı\'dan, şehit olan orman muhafaza memuru Tükenmez için taziye mesajı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 21 Temmuz'da Gaziantep-Nurdağı'ndaki yangında dumandan etkilenen ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan orman muhafaza memuru Yasin Tükenmez için taziye mesajı yayımladı.

29.08.2023 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yangına müdahale ederken dumandan etkilenen orman memuru hayatına kaybetti

GAZİANTEP - Gaziantep'in Nurdağı ilçesi Durmuşlar köyü mevkiinde çıkan orman yangınına müdahale ederken dumandan etkilenerek ağır yaralanan orman muhafaza memuru Yasin Tükenmez, tedavi gördüğü hastanedeki 40 günlük yaşam savaşını kaybetti.

Olay, 21 Temmuz 2023 günü Gaziantep'in Nurdağı ilçesi kırsal Durmuşlar Mahallesi ile Hamidiye Mahallesi arasındaki ormanlık alanda meydana geldi. İddiaya göre, ormanlık alanda çıkan yangın sonrası olay yerine çok sayıda itfaiye, arazöz, jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

Müdahale sırasında dumandan etkilenen orman muhafaza memuru kurtarılamadı

Kısa sürede büyüyen yangın, havadan ve karadan müdahale ile kontrol altına alınırken, müdahale sırasında dumandan etkilenen orman muhafaza memuru Yasin Tükenmez ağır yaralandı. Yaklaşık 40 gündür hastanede tedavisi devam eden orman muhafaza memuru Yasin Tükenmez, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Bakan Yumaklı'dan başsağlığı mesajı

Acı haberle ilgili açıklama yapan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Acımız büyük. 21 Temmuz 2023 tarihinde Gaziantep Nurdağı'ndaki yangında dumandan etkilenen ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan orman muhafaza memuru Yasin Tükenmez'e Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. Şehidimizin ailesine, orman teşkilatımıza ve milletimize sabır diliyorum" ifadelerini kullandı.

Vali Çeber: "Milletimizin başı sağ olsun"

Gaziantep Valisi Kemel Çeber ise, "21 Temmuz 2023 tarihinde Nurdağı'ndaki yangına müdahale esnasında hastaneye kaldırılan ve kurtarılamayarak şehit olan Orman Muhafaza Memuru Yasin Tükenmez'e Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" diye açıklama yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bakan Yumaklı'dan, şehit olan orman muhafaza memuru Tükenmez için taziye mesajı - Son Dakika


Advertisement