BAKIRKÖY ADLİYESİ'NDEN DEPREM BÖLGESİNE DESTEK - Son Dakika
Güncel

BAKIRKÖY ADLİYESİ'NDEN DEPREM BÖLGESİNE DESTEK

BAKIRKÖY Cumhuriyet Başsavcılığı, deprem bölgesine, 13 araçlık yardım ekipmanıyla birlikte HSK tarafından görevlendirilen 1 Başsavcı Vekili, 20 Cumhuriyet Savcısı ve idari personelden oluşan ekip gönderdi.

10.02.2023 15:16  Güncelleme: 15:39

BAKIRKÖY Cumhuriyet Başsavcılığı, deprem bölgesine, 13 araçlık yardım ekipmanıyla birlikte HSK tarafından görevlendirilen 1 Başsavcı Vekili, 20 Cumhuriyet Savcısı ve idari personelden oluşan ekip gönderdi. Gönüllü olarak Adıyaman'a giden ekibi, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gümüş yolcu etti.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, depremde büyük hasar alan Adıyaman'a jeneratör, bilgisayar, yazıcı, toner vb gibi çeşitli teknik malzeme ve koruyucu ekipmanın olduğu 13 araç ile teknik ve idari personelden oluşan ekip gönderdi. Gönüllü olarak deprem bölgesinde çalışmak için Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) tarafından da 1 Başsavcı Vekili, 20 Cumhuriyet Savcısı, 3 idari ve yazı işler müdürü ile 24 zabıt katibi ve 13 teknisyen görevlendirildi. Oluşturulan ekip gıda ve giyim malzemesi yüklü TIR ile Adıyaman'a ulaşmak üzere yola çıktı. Gönüllü olarak deprem bölgesine giden ekibi, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gümüş yolcu etti. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na bağlı Marmara Açık İnfaz Kurumu'ndan çıkacak olan bir yardım TIR'ı da bugün Kahramanmaraş'a ulaşmak üzere yola çıkacak.

BAKIRKÖY ADLİYESİ\'NDEN DEPREM BÖLGESİNE DESTEK
Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement