Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Havran ilçesinde vatandaşlara hitap etti - Son Dakika
Güncel

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Havran ilçesinde vatandaşlara hitap etti

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Havran ilçesinde vatandaşlara hitap etti

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Hamambaşı Meydanı'ndaki açık hava toplantısında Havran ilçesindeki vatandaşlara seslendi. Yılmaz, Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin 31 Mart Pazar günü yapılacağını hatırlatarak, ilçe halkına teşekkür etti ve sandıkları patlatacaklarını belirtti. Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy da Yılmaz'a BalBucks ile ilçeyi buluşturduğu için teşekkür etti ve 31 Mart'ta büyük bir coşkuyla yeni bir zafer için hazır olduklarını ifade etti.

29.03.2024 18:55  Güncelleme: 18:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Havran ilçesinde vatandaşlara hitap etti.

Yılmaz, BalBucks açılışının da gerçekleştirildiği Hamambaşı Meydanı'ndaki açık hava toplantısında, Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin 31 Mart Pazar günü yapılacağını hatırlattı.

Katılımlarından dolayı ilçe halkına teşekkür eden Yılmaz, "Sandıkları 31 Mart'ta patlatacağız. Bu halk algıyla oy vermiyor. Bu millet, Kuvayımilliyecilere oy veriyor." dedi.

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy da ilçeyi BalBucks ile buluşturduğu için Yılmaz'a teşekkür etti.

Ersoy, "Büyük bir coşkuyla 31 Mart'ta yeni bir zafere yürüyoruz. Binlerce Havranlı hemşehrimizle cadde, sokak ve meydanları dolduracağız, doldurduk. 31 Mart'a hazırız, kararlıyız. Tevazu ve destek için tüm halkımıza, hemşehrilerimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Havran ilçesinde vatandaşlara hitap etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement