Balıkesir Gönen'de Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Balıkesir Gönen'de Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Balıkesir Gönen\'de Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Balıkesir'in Gönen ilçesinde Manyas karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir otomobil ile tır kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybederken, yanında bulunan kızı yaralandı. Olay yerine gelen ekipler tarafından sıkışan sürücü çıkarıldı ve yaralı kız hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

20.07.2023 22:51

Balıkesir'in Gönen ilçesi Manyas karayolunda bir ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Gönen-Manyas karayolu Şaraçlar Kırsal Mahallesi mevkiinde 34 BBV 384 plakalı tır ile Cevat Önal yönetimindeki 10 AEG 395 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Cevat Önal hayatını kaybederken yanında bulunan kızı Meral Taştekin yaralandı. Olay yerine gelen Gönen İtfaiye ekipleri araç içerisinde sıkışan ve hayatını kaybeden Cevat Önal'ı çıkardı, yanında bulunan kızı ise 112 Acil Sağlık Ekipleri tarafından Gönen Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kısa süre sonra yol trafiğe açıldı. Jandarma ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Balıkesir Gönen'de Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement