Baniad'tan Yazıcı'ya Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Baniad'tan Yazıcı'ya Ziyaret

Baniad\'tan Yazıcı\'ya Ziyaret

Yakup Ataş, Bandırma Devlet Hastanesi Yöneticisi Opr.Dr. Serdar Yazıcı ve Başhekim Op.Dr Yahya Kemal Çalışkan'ı makamında ziyaret etti.

25.11.2012 12:27

Bandırma İş Adamları Derneği'nden (Baniad) hastane ziyaretleri. Baniad Başkan Yardımcısı Yakup Ataş, Bandırma Devlet Hastanesi Yöneticisi Opr.Dr. Serdar Yazıcı ve Başhekim Op.Dr Yahya Kemal Çalışkan'ı makamında ziyaret etti.

-Ataş: her şeyin başı eğitim

Ziyarette konuşan Baniad Başkan Yardımcısı Yakup Ataş " İnsanımızın para kazanmak için önce sağlığını, sonra da sağlığını geri kazanmak için servetini harcama alışkanlığından kurtulması, ancak sağlıklı mekânlarda ve sağlıklı topluluklar içinde yaşamasıyla mümkündür. Bunun için de ekonomik kalkınma uğruna sağlıklı şehirlerin ve toplumların temel prensiplerini gözardı etmeyen politikacı ve yöneticilerin yetiştirilmesine ve var olanların da eğitilmesine öncelik verilmelidir" dedi.

-Kaliteyi arttırmak için çalışıyoruz

Hastane bünyesindeki hizmet kalitesini arttırmak için gece gündüz çalıştıklarını dile getiren Bandırma Devlet Hastanesi Yöneticisi Op.Dr. Serdar Yazıcı, "Sağlık hizmetlerinin nitelikli olarak verilebilmesi bu hizmeti verecek olan sağlık çalışanlarının donanımlı olmasıyla doğru orantılıdır. Hastane yönetimi olarak buna dikkat ediyoruz" dedi.

-Poliklinik hastanesi olmaktan kurtaracağız

Öncelikli hedeflerinin Bandırma Devlet Hastanesini sadece poliklinik hizmetlerinin verildiği bir hastane olmaktan çıkarmak olduğunun altını çizen Yazıcı "Bu güne kadar gerekli donanıma sahip olmasına rağmen hastaların bir çoğu ameliyat için Balıkesir ve Bursa'ya gönderilmiş. Hastanemiz bünyesindeki ameliyathaneler bunun için yeterlidir" şeklinde konuştu.

-300 bin TL'lik yoğun bakım ünitesi kurulacak

Yönetim olarak hastane bünyesinde 16 yataklı 2'nci seviye yoğun bakım ünitesi kurulması konusunda çalışma başlattıklarını açıklayan Yazıcı, bunun yatırım maliyetinin ise yaklaşık olarak 300 bin TL olduğunu, bu konuda kentimiz işadamlarından ve odalarından destek beklediklerini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Baniad'tan Yazıcı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement