Baro'dan Başkan Ergün'e Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Baro'dan Başkan Ergün'e Teşekkür Ziyareti

Baro\'dan Başkan Ergün\'e Teşekkür Ziyareti

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Baro Başkanı Avukat Zeynel Balkız'ı makamında ağırladı.

27.11.2013 14:16

Göreve geldikleri ilk günden beri Manisa Belediyesi'nin desteğini aldıklarını belirten Baro Başkanı Balkız, "Talebimiz üzerine Adliye Sarayı bahçesine yerleştirilen Mustafa Kemal Atatürk büstü için Değerli Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

Manisa Baro Başkanı Avukat Zeynel Balkız, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Manisa Baro Başkan Yardımcısı Avukat Ahmet Sofuoğlu, Baro Yönetim Kurulu Üyeleri Avukat Osman Oktay, Avukat Cihan Cengiz ve Avukat Menekşe Uztutan ile MHP'li Belediye Meclis Üyesi Avukat Serhan Çelik de yer aldı. Manisa Belediyesi'nin Manisa Barosu'na verdiği destekler nedeniyle Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür ziyaretinde bulunduklarını ifade eden Baro Başkanı Balkız,"Değerli Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, göreve geldiğimiz günden beri Manisa Barosu'na karşı gayet hassas ve ince ilgileriyle, bugüne kadar kurumsal olarak istediğimiz her şeyi vermeye çalıştılar.

Manisa Belediyesi'ne ait konferans salonlarının kurumumuza tahsisi, Adliye Sarayı'nın arkasındaki otoparkın asfaltlanması, Adliye Sarayımızın bahçesi içerisinde bugüne kadar olmayan bir Atatürk büstünün yapılması gibi daha pek çok hizmetleri Manisa Belediyesi olarak yaptılar. Bugün bu anlamda kendilerine bir teşekkür ziyaretinde bulunuyoruz" diye konuştu. Manisa'nın daha iyi yerlere gelmesi için kurumlarla işbirliği içerisinde çalışması gerektiğine vurgu yapan Başkan Ergün de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Manisa Belediyesi olarak imkânlarımız dâhilinde tüm kurum ve kuruluşlara destek vermeye çalışıyoruz. Bu kapsamda Baro Başkanımızın da ifade ettiği gibi Adliye Sarayı'nın bahçesine Manisa Barosu'nun ve adliye personelinin kullanımı için bir takım desteklerimiz oldu. Son olarak Adliye Sarayı'nın bahçesine Ulu Önder Atatürk'ün büstünü yerleştirdik. Oldukça da görkemli bir çalışma olduğu kanaatindeyim. Elbette yaptığımız hizmetlerin takdirle karşılanması da bizleri mutlu ediyor" diye konuştu. Baro Başkanı Balkız konuşmaların ardından Başkan Ergün'e çiçek ile Manisa Barosu'nun amblemini taşıyan çini tabağı hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Baro'dan Başkan Ergün'e Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement