Başbakan Erdoğan'a Destek Eylemi - Son Dakika
Güncel

Başbakan Erdoğan'a Destek Eylemi

Başbakan Erdoğan\'a Destek Eylemi

Eskişehir’de, ülke gündemini son günlerde meşgul eden olaylar sonrası Eskişehir Kardeşlik Platformu tarafından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek eylemi düzenlendi.

29.12.2013 14:53

Eskişehir'de, ülke gündemini son günlerde meşgul eden olaylar sonrası Eskişehir Kardeşlik Platformu tarafından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek eylemi düzenlendi.

Hamamyolu Caddesi Saatli Park'ta düzenlenen eyleme, 350 kişi katıldı. Kalabalık, ellerinde taşıdıkları dövizle, açtıkları pankartlar ve attıkları sloganlarla Başbakan Erdoğan'a destek verdi. Grup adına basın açıklaması yapan Eskişehir Kardeşlik Platformu Dönem Sözcüsü İsmail Altınkaynak, Eskişehir'de faaliyet gösteren vakıf, dernek ve sendikalar olarak son günlerde ülke gündemini meşgul edip yoğun olarak tartışılan konularla alakalı bir açıklama yapma zarureti hissettiklerini söyledi.

Operasyonun amacının açıkça ortada olduğunu ifade eden Altınkaynak, şöyle konuştu: "17 Aralık tarihinden itibaren, yolsuzluk ve rüşvet operasyonu adı altında yapılanların dünya egemenleri ve onlarla işbirliği yapmış bir zümre tarafından ülkemizin istikrar ve ekonomisine kasıt niyeti taşıdığını görmekteyiz. Allah tarafından lanetlenmiş rüşvet ve yolsuzluk fiilleri karşısında tutum ve duruşumuz bellidir. Fakat gündemi meşgul eden ve ülkemize milyarlarca lira kaybettiren operasyonun amacı ayan beyan ortadadır. Operasyona verilen isim bu açık amacı gizlemeye dönüktür."

Altınkaynak, milli iradenin safında yer aldıklarını da anlatarak sözlerine şöyle devam etti: "Bugün görüp değerlendirdiğimiz manzara şudur; daha önce askeri bürokrasi üzerinden millet iradesine ve egemenliğine el koyup 'bizim çocuklar başardı' diyerek el ovuşturan güçler şimdi devlet erkini kullanan farklı kurumlara tesir etmekte, millet iradesini yok sayarak milletin egemenliğine el koymaya çalışmaktadır. Elbette vatanperver ve inançlı kurumlar olarak bu yeni vesayet tipine karşıyız ve reddediyoruz. Küresel güçlerin operasyonlarına karşı milli iradenin ve milletin safında yer aldığımızı devlet içinde millet egemenliğini ortadan kaldıracak yeni bir bürokratik vesayet düzeni ikame edilmesini asla kabul etmeyeceğimizi ilan ediyoruz."

Kalabalık, yapılan duaların ardından olaysız dağıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başbakan Erdoğan'a Destek Eylemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement