Başbakan İçin Meydanda 1,5 Metrelik Doğum Günü Pastası Kestiler - Son Dakika
Güncel

Başbakan İçin Meydanda 1,5 Metrelik Doğum Günü Pastası Kestiler

Başbakan İçin Meydanda 1,5 Metrelik Doğum Günü Pastası Kestiler

Sivas'ta Ak Parti Gençlik Kolları Teşkilatı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 59'uncu doğum gününü, 1.5 metrelik pastayla kutladı.

28.02.2012 16:05

Sivas'ta Ak Parti Gençlik Kolları Teşkilatı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 59'uncu doğum gününü, 1.5 metrelik pastayla kutladı. Üzerinde Başbakan Erdoğan'ın fotoğrafının da bulunduğu pasta kent meydanından geçenlere dağıtıldı. Dağıtım esnasında uzun kuyruklar oluşturdu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum gününü 2 gün gecikmeli kutlamak durumunda kaldıklarını belirten AK Parti Sivas Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman, şöyle dedi:

"Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 2 gün önce dünyaya gelişinin 59'uncu yıldönümüydü. Bizde bunu bugün arkadaşlarımızla hazırlattığımız 1000 kişilik doğum günü pastası ile kutlayacağız. Allah başbakanımızın ömrünü uzun etsin. Daha nice yıllar kendisinin ustalığını biz takip edeceğiz. Biz Ak gençler başbakanımızla birlikte daha uzun yıllar bu vatana hizmet etmek istiyoruz."

Pastanın dağıtıldığı Kent Meydanı'na halkınn Başbakan Erdoğan'a doğum günü mesajı ve geçmiş olsun dileklerini yazmaları için ziyaretçi defteri konuldu. Yazılan notların ve temennilerin Başbakan Erdoğan'a ulaştırılacağı belirtildi. - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakan İçin Meydanda 1,5 Metrelik Doğum Günü Pastası Kestiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement