Basın, Toplumun Ortak Sesidir - Son Dakika
Güncel

Basın, Toplumun Ortak Sesidir

Basın, Toplumun Ortak Sesidir

TED Osmancık Şubesi Başkanı Kazım Sekili, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın açıklaması yaptı.

10.01.2015 20:48  Güncelleme: 21:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Osmancık Şubesi Başkanı Kazım Sekili, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir basın açıklaması yaptı.

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Osmancık Şubesi Başkanı Kazım Sekili, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yaptığı basın açıklamasında gazetecilerin kamuoyunun bilgilendirilmesi, toplumun çıkarlarının korunması gibi çok önemli bir olayı hayata geçirdiklerini belirtti.

Gazetecilerin görevlerini yaparken hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını dile getiren Sekili, "Gazetecilik, kamuoyunu aydınlatmak için haber peşinde koşarak, sorumluluk duygusu içinde toplumu bilgilendirirken, bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedir. Bu nedenle basın toplumun her zaman ortak sesi olmuştur.. Gazetecilik her zaman zor ve fedakarlık isteyen bir meslek olmuştur. Bu düşüncelerle sosyal, kültürel ve ekonomik gelişme ve kalkınma adına gündeme taşıdıkları konularla adına topluma katkı sağlayan, tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, meslek hayatlarında başarılarının devamını dilerim" ifadesini kullandı.

HABER:Mustafa ULUSOY

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Basın, Toplumun Ortak Sesidir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement